Många saker händer

Jag lovade att jag skulle blogga igår men dagen gick i ett väldigt högt tempo så jag hann inte!
Bland annat blev det en promenad med Domino och Linda uppe i sadeln på Altanero, den numera snälla valacken ;)
Det blev en promenad på ca 30 minuter, skönt!
 
Efter stallet blev det att åka hem, ordna lite lunch och sen iväg till ridklubben! Jag skulle rida lektion för Helene. Min följeslagre blev Kotten även denna gång! Lösgörande arbete stod på schemat och det gick faktiskt bra! Sidvärtsrörelserna kändes bra, galoppen får vi fortfarande jobba mer på! 
 
Idag har det varit tävling för hela slanten!
Linda hade anmält till en regional tävling i dressyr i Avesta. Så halv 8 i morse brummade vi iväg för starten i Lätt:B 3 och Jubon såg så fin ut! Och det tyckte även domaren som gav ekipaget 225 poäng, 68,18%!!!
Detta var då en andra placering och resten av klassen var vi spända! En tjej till fick precis samma poäng som Linda så de låg delad tvåa.
Näst sista ryttaren red och slog dem med 1 poäng, vilket betydde att Linda nu låg 3a inför sista ryttaren som då kunde peta dem utanför placering. Men så blev det inte och Linda fick stolt rida in på prisutdelning och få en gul rosett! :D Jippie!
När vi kom hem gjorde vi klart de sista i stallet, sen for jag hem, duschade och drog på jobb! Så där befinner jag mig nu! Jobbar dygn till imorgon! :)
Jobbar även måndag dag! :)
 
Vad annars har hänt? Jo, i onsdags hade jag besök av en fotograf och en reporter för tidningen "Mat & Hälsa"! De fotade mig med hästarna och i köket samt intervjuade mig om min lchf resa! Så i sommar/höst kommer det att komma med i tidningen! :D Jag tycker att det är väldigt roligt faktiskt! Nu inväntar jag bara att få bilder från fotografen :)
 
Det var lite kort om vad som hänt!
Det kommer att komma ett till inlägg alldeles strax med ett nytt recept! Samt en frågestundsfråga som jag ska svara på :)


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-PTrackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus