Skriverier i nattens mörker

Good evening to you all!
 
Eller god natt kanske man ska säga egentligen. Hur mår alla? 
Jag vet att jag lovade en nystart men jag har ändå inte haft någon inspiration att blogga. Men nu börjar allting ordna upp sig så nu kanske jag kan få ordning på detta igen!
 
Vad har hänt sen sist?

  • För två veckor sen flyttade jag ut ur min lilla stuga i Lindbyn. Den tömdes, saker flyttades hem till mamma och pappa och städades. Varför?
  • Om 3 veckor är jag inte längre Mockfjärds eller Dala-Floda bo, då kommer jag att bli Falubo! Daniel och jag kommer att flytta in tillsammans i en lägenhet i ett område som heter Herrhagen. Så planen är att det kommer att komma lite bilder därifrån när vi väl kommit i ordning!
Just nu jobbar jag enormt mycket! Veckan som kommer nu är den första som är lite lugnare sedan början av juni. Att kombinera två jobb kan vissa gånger vara väldigt jobbigt. 

Annars då? Mitt mående har som sagt inte varit det bästa på senaste tiden. Även om jag känner mig mer positiv till allt än jag gjort på MYCKET länge så finns det fortfarande en del som tynger ned. Exakt vad det är vet jag inte om jag kan gå in på här. Nackdelen med denna blogg är att den har blivit väldigt exponerad för alla så jag vet inte om det finns människor som skulle ta illa vid sig av det jag skulle skriva. 
 
Jag har ju varit slarvig med bloggen men också med LCHF. Men nu känns det som att jag får skärpa mig och börja om!!
Kommer strax skriva in ett till inlägg om hur jag planerar att göra för att komma igång igen! 
 
Nu vet ni lite vad som hänt! NU sparkar vi igång denna igen!
Jag hoppas ni följer med mig? 


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-PTrackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus