Krypningar och funderingar..

När man jobbar vaken natt som jag gör så har man alldeles för mycket tid på sig att tänka och fundera. Många som jobbar natt ser mycket på tv, bakar eller handarbetar.
 
Jag för min del känner krypningar i kroppen nu.. Jag kan inte riktigt slappna av utan det känns som jag sitter på nålar.
Men problemet är att jag vet inte riktigt varför..
 
När jag sitter så här börjar jag fundera på det här med skola, jobb osv.. Jag läser ju fortfarande till undersköterska men det finns bara ett problem. Jag har verkligen INGEN motivation till att plugga mer psykiatri osv...
Så just nu funderar jag på om jag ska sluta på utbildningen.. Men vad ska jag göra istället? Hoppas på att jag får jobb ändå? Söka en annan utbildning, men vad vill jag gå i så fall?
Tanken har ju kommit om att plugga till typ lärare eller något.. Men det är mycket pluggande för att bli det också. Kommer jag orka det? Vill jag det?
 
Många frågor men alldeles för få svar.. Det är väldigt drygt. Om det hör ihop med krypningarna i kroppen, de vet jag inte men det är mycket möjligt. Men varför känner jag av dem nu? När jag borde vara extremt trött och enbart räkna ned minuterna tills jag får gå hem och sova?
 
Vet att detta blev ett väldigt rörigt inlägg men jag behövde verkligen skriva ur mig vad jag känner nu..
Nä, nu ska jag göra lite nytta på jobbet så jag får göra av med lite av krypningarna.. Det var väl något golv som ska skuras och någon toalett som ska göras rent. Vad som helst just nu för att bli av med krypningarna..
 
 


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-PTrackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus