Filmtips!

Tänkte passa på att tipsa er om en riktigt bra film!
Jag har alltid tyckt om att titta på musikaler, i verkligheten & på film. Mamma Mia, Fantomen på Operan är några av favoriterna.
Men en film/musikal som verkligen har fastnat hos mig är denna:
 
 
Skådespelare: Russell Crowe, Hugh Jackman, Anne Hathaway, Amanda Seyfried och många fler!
 
Handling: Jean Valjean är en dömd man som tillbringat 19 år i så kallat fängelse. Han släpps villkorligt men har från dag 1 Kapten Javert i hälarna. Valjean gömmer sig, skapar en ny identitet och möter f.d fabriksarbetaren Fantine som säljer sig på gatan för att hjälpa sin dotter Cosette. Valjean lovar att ta hand om Cosette och se henne som sin egen dotter. Kommer han någonsin att bli fri sin plågoande, Javert?
Samtidigt pågår planering att störta den franska konungen och ta tillbaka landet. Bland rebellerna finns unge Marius, en rikemanspojk som inte vill leva med huvudet högt. Men vad händer när han en dag får syn på unga Cosette, förändras hans värderingar?
 
Åsikt: Som sagt, jag älskar musikalfilmer och denna är definitivt en av de bättre. Det är bra skådespelare som verkligen kan lyfta fram historien men också musiken på ett bra sätt! Första gången jag såg denna var jag trollbunden, andra gången var det precis samma sak!
 
Betyg: 5 av 5!! Med massa plus enligt mig! ;)
 
 
Finns det några fler som sett denna film? :)


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-PTrackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus