Nu var det länge sen igen!

Jag vet att det var ett tag sen jag bloggade igen! Dagarna har gått i ett så jag hinner inte riktigt med :P
 
Nu är jag i alla fall i Falun hos hjärtat! Blir här till imorgon då där bär av hemåt för jobb på ridklubben och på hemmaplan!
Han är och tränar just nu så jag bloggar lite och kikar på farmen. Det låter som att det är lite pyrt för vår kära Mockfjärdsbo men det märks!
 
Nya jobbet går bra! Skulle jobba idag men det blev förändring så jag fick gå hem efter några timmar. Då hade hjärtat bestämt med sin bästa kompis att de skulle ta hans dotter med sig till Aqua Nova för bad. Och då det inte blev heldag med jobb följde jag också med! Har inte badat på jag vet inte när men det var skönt! :)
 
i eftermiddag blev det lite brödbak och sen mys i soffan innan han drog iväg.
Jag själv har en jävligt huvudvärk just nu.. Det är väldigt mycket att fundera på just nu. Vissa saker gör mig väldigt förbannad och ledsen.
Men mest blir jag besviken.. 
Jag trodde man sjunde tro bättre om vissa människor. Men jag hoppas jag har fel och att han eller hon visar en bättre sida inom kort!
 
Det var lite kort om slamsor hänt! Ska skriva in ett litet träningsinlägg strax och sen blir det ett recept senare ikväll :)


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-PTrackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus