Semlor receptet igen!
Gjorde ju semlor när det var Fettisdagen :)
Här kommer receptet igen!
Här kommer receptet igen!
Jag fick ut 7 lite mindre semlor på detta men de gjorde absolut ingenting! :)
4 ägg
4-5 msk Stevia strö
1 dl grädde
2 msk kokosnötmjöl
2 dl mandelmjöl
2.5 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
1.5 tsk kardemumma
1 uppvispat ägg för pensling
Sätt på ugnen på 175 grader. Vispa ägg och sötning poröst. Häll sedan i alla andra ingredienser och rör om till en deg. Låt stå ca 5 min och sen formar du 5 bullar och lägger på plåt med bakplåtspapper.
Pensla med det uppvispade ägget. Grädda i 20 min och ta sedan ut dom och låt svalna helt.
Fyllning
Bröd från bullarna
6 msk grädde
2 dl mandelmjöl
4-5 msk sukrin melis
1/4 krm stevia
Topping
Vispad grädde
Hoppas de ska smaka! :)
4 ägg
4-5 msk Stevia strö
1 dl grädde
2 msk kokosnötmjöl
2 dl mandelmjöl
2.5 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
1.5 tsk kardemumma
1 uppvispat ägg för pensling
Sätt på ugnen på 175 grader. Vispa ägg och sötning poröst. Häll sedan i alla andra ingredienser och rör om till en deg. Låt stå ca 5 min och sen formar du 5 bullar och lägger på plåt med bakplåtspapper.
Pensla med det uppvispade ägget. Grädda i 20 min och ta sedan ut dom och låt svalna helt.
Fyllning
Bröd från bullarna
6 msk grädde
2 dl mandelmjöl
4-5 msk sukrin melis
1/4 krm stevia
Topping
Vispad grädde
Hoppas de ska smaka! :)
KOMMENTARER
Trackback