Vart tog sommaren vägen??

Sol, sol och sol.. Vad ser man när man vaknar i morse? Regn! Bläää!!

Gårdagen var intensiv precis som mina dagar brukar vara!:P
Var i stallet på morgonen. Linda och jag fixade med lite ombyggnad av kullen, det skulle bli två hagar av den. Altanero och Domino skulle få gå i den ena delen och Dijon i den andra. Anledning? Det var dags för Unico att flytta till sin nya ägare!

Innan hagombygget så tog vi oss för med en annan intressant men välbehövlig uppgift! Domino skulle bli av med sin björnpäls. Och trots att det var första gången (tror vi) som han klipptes så skötte han sig strålande! Han stod stilla och lät Linda klippa hela honom. Han blev ännu sötare utan päls kan jag säga! :)
Sen kom den del som inte uppskattades av Domino, nämligen tvättning. Det var tur att han är så liten som han är just då!
Tyvärr så höll inte renheten längre än 1 minut i hagen när vi släppte ut dem. Suck! :P

Som sagt så skulle Unico flytta. Linda var tvungen att åka iväg så jag var kvar i stallet och väntade in de gamla ägarna som skulle hämta honom.. Kan lova att det kändes tungt när han klev på lastbilen.. Lilla Unico! <3

När han hade åkt så satte jag igång att skrubba av vagnarna som jag och Linda brukar köra i. Efter någon timme, antal liter vatten så var de riktigt fina :P

På eftermiddagen blev det lite planändringar som slutade med att jag drog på mig skorna och gav mig ut på intervallträning. En bit från där jag bor finns det en backe som leder upp till skolområdet. När jag började med LCHF så berättade Linda att när hon var som mest tränad gjorde hon intervallträning i den backen och klarade 7 eller 8 gånger.
Jag provade igår och klarade 5 vändor innan jag dog! När jag stod och hämtade andan kom Erica förbi så vi pratade någon minut innan Mia kom ridande på Bonnie. Hon frågade om jag ville göra sällskap med henne och Bonnie till stallet så det gjorde jag! Men att hänga med i Bonnies tempo var inte lätt! Det är ju fusk när hon har 4 ben och jag bara har 2! :P¨

Under kvällen blev det matteplugg med Mia. Hon skötte sig riktigt bra måste jag säga;)

Idag var det en ruskdag men det hindrar inte när man ska till stallet! :)
Linda red först ut på Jubon och sen Edic medan jag fixade i stallet. Framåt halv 11 kom hovslagaren för att sko de grå och Edic. Under tiden som Edic skoddes så passade jag och Linda på att flytta en hösilagebal från stora stallet hem till Linda. Vi kunde nästan flytta den in i transporten själva, det var bara en liten bit som hovslagaren fick hjälpa oss. Han suckade något om svenska tjejer. Haha! Vi är vana vid att göra allting själva;)

När Corazon var skodd körde jag ut en sväng med honom. Insåg att nästa gång måste jag ha ett spö med mig för han var seg med stort S! Så kan det vara ibland ;)

När allting var klart fick jag skjuts hem av Linda, åt lite lunch som bestod av kyckling och sallad. Fxade lite här hemma och så efter det. Nu på kvällen så har jag varit på ridklubben med Marianne, vi har suttit och fixat funktionärslistorna inför tävlingarna som ska hållas nu i juni. Lite pyssel men det blir nog bra!

Linda ringde och frågade om jag kunde hjälpa henne att ta in och natta hästarna, självklart sa jag ja så hon hämtade upp mig på ridklubben. Kan säga att vi inte är särskilt populära hos Domino för tillfället efter rakning, dusch och idag täcke. Söthäst!

Nä, nu ska jag krypa ned under täcket och sova!

Good night my friends!


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus