Tidig morgon, man hinner mycket då ;)

Halva dagen har gått men jag har ändå hunnit med en del;)

I morse bar det av till Säter för ett läkarbesök på skönviktsenheten. Jag skulle ju träffa en läkare för att se hur mycket mer jag behövde gå ned för att genomgå en hudoperation och få bort den hud som nu börjar hänga.
Jag fick träffa samma läkare som jag träffade när jag började på skönvikt för ungefär 1 år sen. Och när jag satte mig och berättade varför jag hade tagit den kontakten så tittade han mest på mig. Han sa sen att han var imponerad över hur långt jag hade kommit.
Så det blev lite mätning och tester som visade att jag måste ned till 95 kg och hålla den vikten i 3 månader innan jag får genomföra operationen. Men jag är redan nu ställd på kö för den eftersom det kan ta tid att få tid för operationen.

Så nu är jag taggad till tusen! Nu ska det köras stenhård så att den efterlängtade vikten kan stå på vägen!;)

Efter Säter blev det snabbt hem och byta om innan jag gick bort till stallet. Linda är förkyld så jag skulle fixa stallet. När jag kom dit var fortfarande Linda där, hon skulle bara släppa ut hästarna innan hon skulle tillbaka till sängen :P Hon sa att om jag ville så fick jag köra Corazon en sväng. Så innan jag började med stallet så selade jag på och körde ut en vända. I skogen så mötte vi en massa skogsmaskiner men coola Corazon viftade inte ens på örat åt dem. Duktig häst!
Det mest typiska var att så fort jag kom tillbaka så sprack det upp och solen började lysa. Så jag ångrade att jag körde ut så tidigt men men. Så kan det vara! ;)

Gjorde klart allting i stallet innan jag släckte och knatade hem hit. Så nu har jag ätit lite köttbullssallad till lunch. Snart ska jag dra på mig skorna och gå tillbaka till stallet. Vi ska köra över Jubon till ridskolan för att Carina ska rida lite dressyr.
Ikväll blir det sen matteplugg med Ida, hon har matteprov imorgon ;)

Nu är det dags att gå ut i det sköna vädret!=)


KOMMENTARER
pernilla

Vilket jäkla GO! Jag är grymt imponerad av dig Sofia! =):-d

2012-05-05 09:27:18
Annica

Sofia - en stor varm kram till dig som kämpar så!! Imponerande är det ;)

Ses i stallet hälsar Annica

Ps. I Floda är det 25 grader och sol....ingen snö här inte...hm hm

2012-05-05 16:49:37


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus