Tralalala :P

Dagarna går så fort att jag knappt hinner med! Nyss kändes det som att det var måndag men nu är det torsdag. Helt sjukt!!

I måndags var jag i stallet på morgonen med Linda. Vi gjorde klart stallet på rekordtid tror jag innan jag fick skjuts av henne till ridklubben. Blev kvar där resten utav dagen :P Det var några praktikanter där så de fick hjälpa mig att inventera hindermaterialet inför tävlingarna, i blåsten som kändes som en storm! :P

På tisdagen gick jag till stallet tidigt, var där vid innan halv 8 för att släppa ut hästarna. Linda jobbade och vi skulle åka till ATG med Pilos så de andra skulle vara ute innan.
När Linda kom från jobbet så lastade vi in Pilos och åkte mot kliniken, det var återbesök för en gammal skada. Efter undersökning så sa veterinären att skadan är i princip utläkt. :)
När vi kom tillbaka till Mockfjärd så fick vi skynda oss att lasta ur Pilos och åka till stora stallet för att göra ordning Jubon, Carina skulle rida ett dressyrpass.
Solen tittade fram på eftermiddagen så Linda passade på att köra ut med Corazon och vända och jag städade utanför stallet efter stormen dagen innan.
Johanna S och hennes vän Martina kom lite senare. De skulle stanna till onsdagen och kika på lite hästar eftersom Martina letar storhäst.

Igår blev det en heldag i stallet! Vi åkte först med Jubon till ridklubben, Martina skulle få testa att rida honom. Hon sken som en sol när hon väl började trava på honom.
Hon skulle även prova att rida Bonnie så jag åkte bort till lilla stallet och hämtade henne och Pilos medan de andra var kvar på ridklubben. Tur för lättlastade hästar säger jag bara!
Jag körde hem Jubon och skulle då ta med mig Corazon tillbaka. Tyvärr så gick inte det lika lätt.. Några ungar som körde i en epa ställde sig på vägen utanför och började bränna däck när jag skulle lasta in Corazon. Tror ni han var sugen på att gå in i transporten då efter att ha blivit skrämd? Nej...
Hämtade upp de andra på ridklubben när de var klara så att vi kunde hjälpas åt att lasta in Corazon. Linda longerade honom en stund på utebanan. Han såg fin ut :)

På eftermiddagen hämtade vi spån och fixade klart stallet innan equiterapeuten kom för att kika på Jubon.
Kvällen spenderades på ridklubben sittandes på ett styrelsemöte. Kattis följde med mig hem efter för att göra klart jobb som vi behövde göra. Mia kom förbi för att få lite sminkhjälp innan hon skulle på hea. Fick agera chaufför under natten, var riktigt skönt att sova sen! ;)

Idag skulle jag egentligen jobba. Men det blev en dubbelbokning så det blev inget för mig.
Blev lite annat gjort under dagen istället, bland annat byggde jag, Linda och hennes mamma beteshage på hennes gård som Pilos och Bonnie ska gå i. Gissa om Pilos var nöjd när han kom in dit :)

Resten av dagen har jag vart hemma. Har nyss ätit middag bestående av:

Kött i form av karré
Stekta champinjoner
Grillad zuccini
Sallad
Gurka
Tomat

Säger en sak: Mums! :D

Nu ska jag ställa mig och diska undan lite och sen blir det tidig kväll!



KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus