Tävlingshelg!

När jag vaknade igår sjönk mitt glada morgonhumör. Det regnade/snöade ute. Men vi skulle till Mora på hopptävling så jag gjorde mig i ordning och blev sen upphämtad av Linda.
Vi åkte till stallet, släppte ut hästarna, gjorde ordning Jubon och lastade på honom. Vi hämtade upp Malin i Djurås och styrde mot Mora.

Fram till Rättvik var marken grön så det kändes lite, lite hoppfullt men det ändrades fort! Från Rättvik och upp till Mora låg det snö på marken och det var inte uppehåll en sekund. Suck!
När vi kom fram kikade vi lite på första klassen innan det var dags att gå banan. Eller snarare simma banan. Det var vattenpölar överallt. Kan nämna att Jubon inte är särskilt imponerad av vatten så detta skulle bli en prövning.
När Malin satt upp så skulle hon gå över en liten banan för att komma till framridningen. Den lilla banan kunde man snarare kalla för bassäng för den bestod av bara vatten. Och som Linda säger, hon är gravid så det var bara för mig att greppa tag i Jubon och vada över banan! :P

Väl inne på banan så skötte Jubon sig jättebra! Ett nedslag blev det men vi kom fram till att det var inte Jubon som rev utan det var Malin som rev med sitt knä! :P
Klass två avanmälde vi och begav oss hemåt. Hemma möttes vi av ett gäng genomblöta hästar så vi bestämde oss för att ta in hästarna. Och självklart, när alla stod i sina boxar så började solen komma fram. Gaah! Men de blev kvar inne och de verkade inte klaga ;)

På eftermiddagen åkte jag hem och städade lägenheten. Pappa kom förbi med lite saker hemifrån. Vad det var kommer jag förhoppningsvis berätta om imorgon ;)

På kvällen kom Ida och Lina förbi. Vi åt lite kycklingsallad till middag och tog det lugnt framför tvn. Trevligt värre! :)

Idag hade jag gett Linda sovmorgon så jag knatade iväg till stallet i solskenet som väckte mig idag! Lovely!
Fodrade hästarna och började släppa ut hästarna. Jag gick iväg med Corazon och släppte honom i hans hage. När jag gick tillbaka så hörde jag ett vrål innifrån stallet. Med rädsla om att någon av hästarna hade kommit lös och gått fram till någon av de andra så sprang jag in! Men allting var LUGNT! Edic och Biffen hade haft en diskussion över väggen bara!

Jag släppte ut alla hästar utom Coddan som jag ställde på gången. Hans sår skulle göras rent innan han fick gå ut. Och nu verkar det som att det börjar läka för det stänger igen sig hela tiden trots att det verkar finnas var kvar där inne. Och Coddan tycker inte om när man petar på det där så man måste försöka lura honom lite ;)
Jag började klia ovanför såret och kliade längre och längre ned tills jag nådde såret. Snabbt drog jag med tussen i handen och såret öppnade sig. Varet sprutade ut samtidigt som Coddan kastade huvudet mot mig..

Och var tror ni varet hamnade? Såklart i mitt ansikte. Kväljningarna kom direkt och jag fick se min frukost för andra gången! Tur att jag hade ställt skottkärran utanför dörren. Usch!

Gjorde klart i stallet innan Linda kom. Jubons ägare skulle komma förbi och visa hästarna för sina vänner. De skulle hämta en häst på ett annat stall så de passade på att stanna till.

På eftermiddagen kom en tjej förbi med lite täcken som Linda skulle kika på. Domino behöver ett litet regntäcke så ett sådant blev det.
Vi passade på att visa alla hästarna, även Pilos och Bonnie. Linda red ut på Edic och jag tog med mig tjejen bort till Pilos och Bonnie. När vi stod där ringde Linda. Divina, hästen som Åsa skulle hämtade hade gått över bommen och de behövde hjälp! Panik!! Jag sprang tillbaka till stallet och kastade mig iväg i Lindas bil. När jag kom dit hade de lyckats lossa bommen så allt var lugnt. När de åkte med transporten så rullade jag tillbaka till stallet.

Även idag blev det tävling för Jubon. Denna gång dressyr i Insjön så vi gjorde klar honom och rullade dit. Carina skulle tävla Lätt A:1, därför kunde vi åka så sent ;)
Jubon såg fin ut på framridningen och även inne på banan. Men tyvärr räckte det inte.. Men det blir nya tag till nästa tävling! :)

Hjälpte Linda att ta in och natta hästarna innan jag fick skjuts av henne hem. Har suttit i några timmar nu och försökt skriva men det går trögt. Kämpar samtidigt mot illamåendekänsla som kommer lite då och då.. Jag hoppas inte att det är magsjuka på g just nu utan att det bara är trötthet! Jag hinner inte bli sjuk nu! :P

Nu är det dags att krypa ned för mig under täcket! Håll tummarna att maten stannar i magen nu!


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus