Sveriges mästerkock

Förlåt att jag inte bloggade något igår! Det fanns ingen tid för något sådant igår utan det får bli idag!

Igår var jag hos Linda under dagen. Jag fixade stallet innan hon kom. Då skulle vi ut med de grå. Hon red Coddan och jag körde Corazon. Coddan var piggelin som vanligt och han ser ganska rolig ut när han ska ponnybusa i galoppen:P Vi skrattade ganska mycket åt honom!
Väl tillbaka så körde Linda ut med Biffen och jag passade på att städa upp lite i hans hage. Han har blivit ganska kaxig så det var lika bra att passa på när jag kunde stå själv utan "hjälp" av en liten häst ;)

Hovslagaren skullen komma på eftermiddagen så jag stannade i stallet medan Linda och Malin red ut på de stora hingstarna, det var ju såå fint väder!

När allting var klart i stallet fick jag skjuts hem av Linda, tusen tack! Kvällen spenderades hemma med Mia som sällskap. Vi lagade lite laxsallad till middag och sen kikade vi på lite tv. Under tiden så passade jag på att laga Edics innetäcke som hade gått sönder. Det tog en stund men täcket blev helt igen och jag hoppas att Linda blev nöjd!

Idag började min dag med att jag åkte till vårdcentralen. Jag hade en tid med en läkare för att kika på mina sår. Eftersom jag har gått ned en del i vikt så har det resulterat i att min mage blivit mer och mer hängande. Under magen så har jag då fått en massa sår som gör ONT! Och efter några samtal och lite tjat på vc så fick jag äntligen komma dit. Efter en liten undersökning så fick jag en salva utskriven som jag ska ha på morgon och kväll. Så nu får vi hoppas att det blir bättre!

Sen fick jag skjuts av pappa till stallet där Linda var på väg ut med Edic på en klättertur. Jag passade på att mocka klart i stallet under tiden. Sen åkte vi iväg med Jubon till ridklubben där det skulle tränas studs för hans del. Han hoppade jättefint och var superduktig!

Efter lunch var det dags att åka till travbanan med unghingsten som skulle sättas för idag för andra gången någonsin! Man kan inte annat säga att han var superduktig! Vi kunde till och med trava i vagn idag och han vickade inte ens på örat för det. Duktig häst!!
Sen passade vi på att göra lite ärendena innan vi åkte hemåt igen. Vi gjorde klart det sista innan Linda skjutsade över mig till ridklubben.
Pappa hämtade mig där så jag kunde åka med hem till floda och åka tillbaka med bilen sen. Får låna den imorgon så att jag kommer iväg dit jag ska..
Detta var mina två dagar i ett inlägg igen ;) Så kan det gå ibland :P

Nu ska jag äta upp det sista av min laxsallad och kika på Sveriges mästerkock!


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus