Vart tog veckan vägen?

Ja, det kändes som att veckan gick väldigt fort. Men det har hunnits med mycket! :)

Var i Lindas stall i morse och släppte ut hästarna och fixade stallet. Även fast det var grått och kallt så var det mysigt! När allting var klart åkte jag hem och åt lite lunch innan det var dags att åka tillbaka till stallet.
Vi skulle åka iväg med Biffen och Unico till travet. När vi kom fram så upptäckte vi att det var islandshästar i mängder där! Detta skulle bli spännande!

Biffen var förste man ut. Linda körde iväg mot parkeringsslingan och jag var kvar i stallet. Efter en liten stund så ringer min telefon. Linda hade fått lite problem så jag var tvungen att ta mig till parkeringen. Först försökte jag låna en bil av tjejen som var i stallet, tyvärr var det inte hennes bil. Nästa ide var att ta Lindas bil bort, insåg att Linda hade nycklarna i sin tröja!

Så sista alternativet blev att ta mig över banan själv. Och det skulle gå fort! Så det var bara att börja springa mellan alla islänningar :P Var ganska slut när jag kom fram men kunde hjälpa Linda och sen fick jag åka med tillbaka på hjulet. Måste ha sett lite roligt ut när vi kom farande där;)

Unico var näste man på tur. Detta är 3dje gången som han sattes för vagn och han var sååå duktig! Trots att det var massa hästar och transporter på området så gick han fram själv. Jag fick efter att varv runt stallet sätta mig på hjulet och åka med. Så vi travade runt på området något varv innan vi åkte in med honom. Duktig Unico!=)

Väl hemma så släppte vi ut de duktiga grabbarna i hagen och sen skjutsade Linda över mig till ridklubben. Kikade på lite klubbtävling innan jag gick ut i privatstallet till Kattis. Mia kom efter och tag och hämtade mig och sen dess har vi vart hos mig.

Har nyss ätit lite sen middag bestående av hemmagjord tacosallad utan bröd och chips.

                                        Middagen bestående av grönsallad, tacofärs och ost. Mums!


Måste även berätta en sak som gjorde mig lite glad idag. När jag kom till ridklubben idag så kom en förälder fram till mig med ett paket i handen. Hon gav det till mig och sa att hon följde min blogg och tyckte jag skulle ha paketet! Det fanns också ett kort där med en väldigt gullig text, när ni får läsa vad jag fick så kan ni kanske förstå vad det handlade om i kortet :P
När jag öppnade paketet så låg det en bok där. "Du äger" av Mia Törnblom. Den boken handlar om självkänsla och hur man ska kunna bygga upp sin egen! Så tusen tack Lottis för boken! Jag blev jätteglad för den!:)




Boken!

Nu ska jag plocka undan disken och sen ska jag försöka hjälpa Mia med hennes naglar innan jag ska sparka hem henne till en speciell person så att jag får sova ;) Imorgon blir det upp tidigt som vanligt :P



Have a nice evening!

 

 

 



KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus