Varför är det så svårt med rubriker??

Nu var det några dagar sen jag bloggade igen.. Men ska jag vara helt ärlig så har jag varken haft tid eller lust att blogga..

Igår så var det full fart som vanligt! Började dagen med att åka och jobba i Borlänge. Man hinner verkligen med mycket under en förmiddag kan jag säga! Men trots att jag var halvdöv och halvt drogad av allt smärtstillande så gick det bra;)
När jag slutat så åkte jag direkt till Lindas stall där det skulle vara avelsvärdering. Tyvärr så kom jag precis när de åkte så jag missade det!:( Synd!!
Men i alla fall så blev Coddan, Bonnie och Dijon bedömda och alla tre godkändes! Coddan blev inmätt som 159 cm, Bonnie som 158 cm (tror damen växt lite!) och Dijon som 164 cm(!!).
Hjälpte sen Linda i stallet, när jag skulle gå ut och mocka i ligghallen så hittade jag någonting väldigt sött!


Sover



Kunde inte låta bli att ta ett kort på den lilla huliganen när han för en gångs skull låg ner;) När vi var klara i stallet så åkte vi iväg till ridklubben med Edic, Linda skulle longera honom en stund. Tanken var att prova pessoa selen på honom men den idén fick vi glömma direkt utanför stalldörren. Edic tyckte INTE om att ha något som tryckte mot rumpan så han snurrade mest runt och var rädd, stackarn! Så vi fick plocka av den och hon longerade med inspänningstyglar istället, det var mycket mer uppskattat!

Mia kom på besök sen på kvällen, satt och pratade strunt i någon timme, hon hade sin första praktikdag igår på min pappas gamla jobb. Tror hon tyckte det var roligt, lät då så i alla fall :)

Idag har jag vart i Borlänge och jobbat under förmiddagen, solen lyste så det blev snabbt varmt! Hade en tur bara att köra idag så tog en ordentlig tur uppe i skogen med den hästen. Skönt när solen värmer:)
Sen har dagen gått av bara farten. 
Skyndade mig från Borlänge till Mockfjärd för att hjälpa Linda i hennes stall. Hon körde ut med Biffen, vilket gick bra. Sen var det Unicos tur, detta var premiärturen för honom utan sällskap av mig eller någon annan bredvid sig. Men inte behöver man vara orolig när det gäller Unico heller, det var ju inga problem! Duktig häst!:)

Vi passade på att släppa över de bruna grabbarna på andra sidan vägen och gissa om de började leka! Både Altanero och Dijon var löddriga efter att ha lekt en stund i solen, men det är ju bra att de kan motionera sig själva ;)
Under tiden som Linda var ute med Unico så skulle jag fylla upp skottkärran som skulle över vägen. Hade Mia till hjälp, eller vad man nu kan kalla det! Bad henne att trycka ned höet för att jag skulle få plats med så mycket som möjligt. Det slutade med att hon la sig raklång över och tyckte att jag skulle KÖRA över skottkärran med henne på!! Hon är inte lite självmordsbenägen heller! Lyckades avstyra den idén, även om Linda också tyckte det skulle vara bra styrketräning för mig. Men jag vill gärna ha Mia i livet, ett tag till i alla fall ;)

När allting var klart i stallet så skjutsade Mia över mig till ridklubben där jag skulle ha teorilektionerna. Var glad att jag är halvdöv för tillfället, dock var min stubin extrem kort efter en lång dag så fick ha ett litet prat med två av barnen när de inte lyssnade. Gaah! Ibland kan man verkligen tappa tålamodet...

Nu sitter jag hemma i soffan med min sambo ;) Haha! Ni kan ju aldrig gissa vem det är heller..
Det är självklart Mia, men vi är inte sambos på riktigt.. Jag är bara hennes extra mamma som ger henne lite nyttig LCHF mat ibland :P Och sen tycker jag om hennes sällskap ;) (Mias ord: MISSTOLKA INTE!!!!)

Imorgon blir det att gå till Lindas stall på morgonen. Om det är fint väder ska jag ta med kameran och försöka fota lite. Sen blir det dressyrcup mitt på dagen. Mia ska starta med Bonnie och jag ska agera chaufför åt Ida med Ester. Om batteriet räcker i kameran så ska jag försöka fota även det. Vi får se ;)
Vad som händer sen får vi se.. Har ingenting planerat direkt..

Nu ska jag se om jag ska ta tag i disken och sen sova tror jag!

 

 



KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus