Helgen går mot sitt slut!

Ber än en gång om ursäkt för att jag inte bloggade igår. Det blev en lång men väldigt lyckad dag!

Dagen igår började tidigt med att Mia hämtade mig och vi åkte bort till Lindas stall. Där gjorde vi klart hästarna och lastade in Jubon och Edic i varsin transport och sedan bar det av mot Svedens ponnyklubb! Jag åkte med Mia som körde Edic. När vi kom fram så var det lite svettigt att ta sig ut på parkeringen som var en blöt åker! Men vi kom ut och var i bra tid. Vi gick ned till ridhuset så Linda kunde startanmäla och gå banan innan det var dags att göra i ordning Edic som var förste man ut.
Han skulle hoppa en 90 clear round och man kan inte annat än säga att det gick bra! Han var superduktig och nollade, vilket innebar en rosett som skulle följa med hem! Många hästar skulle kunna lära sig av Edic som har den bästa inställningen till hoppning!

Edic på tävling på Svedens Ponnyklubb den 17 mars 2012

 










Edic!


Sen var det dags för stora Jubon att inta banan. Även han hoppade 90 clear round utan problem så ännu en vit rosett fick följa med hem! Duktig häst!

Jubon på tävling Svedens Ponnyklubb 17 mars 2012
Jubon!


Jubon fick gå in i transporten och vila en stund innan det var dags för nästa klass som var en 1 meters klass, två faser.
Väl inne på banan så var Jubon trött så det följde med någon bom men de kom runt banan och Linda och han var superduktiga!
Sen var det dags att packa in alla saker och hästar och börja rulla hemåt. Även nu var det lite nervös när vi skulle över åkern men med lite fart så gick det bra och resan hem gick bra!
Väl hemma i stallet så hjälptes vi åt att göra klart stallet, lite halvtrötta men det gick fort och bra!

Fick skjuts av Mia hem så jag kunde duscha och plocka lite. Råkade sen somna på soffan och vaknade först när Mia klev in genom dörren typ en timme senare :P
Vi åt lite hemmagjord tacosallad och kikade på gladiatorerna. Mia ville att vi skulle gå på den lilla krogen som finns här i Mockfjärd men jag orkade verkligen inte! Så vi blev kvar hemma och Mia sov kvar här..

Gick upp tidigt i morse och gick iväg till Lindas stall. Jag sa till henne igår att hon kunde få sovmorgon/ledig förmiddag så jag släppte ut hästarna och fixade stallet. Det är så mysigt att ha musik i öronen och fixa i stallet. Men när jag mockade i en av ligghallarna så höll jag på att få en hjärtattack. Jag hade hörlurarna i öronen och höll på att mockade. Plötsligt så kände jag hur någon/något blåste mig i nacken, jag hoppade till och möttes av Jubons stora förvånade ögon. Han tyckte väl att jag inte gav honom nog med uppmärksamhet ;)
När allt var klart knatade jag hem och hittade Mia fortfarande liggandes i sängen men hon var vaken :P
Fixade lite lunch till oss, det fick bli kycklingfile, grönsallad och en champinjonsås. Mums!

Nu på eftermiddagen har jag varit iväg på US-möte. Jag sitter som sagt som ordförande för ridklubbens ungdomssektion så vi har planerat lite inför kommande aktiviteter! Ni kan läsa om dem i vår blogg http://gagnefsusek.blogg.se eller på ridklubbens hemsida http://gagnefsridklubb.org!

Nu sitter jag hemma i soffan och bara tar det lugnt och njuter av tystnaden. Kände att jag behövde några minuter då jag inte gjorde något. Men snart ska jag hänga en tvätt och packa i ordning väskan inför imorgon. Imorgon blir det jobb i Borlänge under förmiddagen. Uppe med tuppen med andra ord;)
Men det är roligt så det går bra!:)

Nu, dags att göra nytta!

 



KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus