*Smäll på fingrarna*

Nu var det några dagar sen jag bloggade igen. Fy på mig! Men jag skulle blogga igår men kom tyvärr inte genom hela inlägget..
Igår var en riktigt omtumlande dag kan man säga!
På måndags kvällen fick jag sms från Linda med ett hemskt besked. Coddan hade blivit sparkad i ansiktet så det rann blod ur munnen på honom. Linda och hennes pappa hade lastat in honom och kört honom till kliniken vid 8 på kvällen så blev han kvar över natten.
Igår var jag i stallet vid 7, mötte upp Linda som skulle iväg till klinken igen. Jag skulle stanna kvar och fixa hästarna och stallet. Kan ju säga att man gick som på nålar..
Usch. Och på morgonen skulle jag ta på Corazon ett täcke, det var under deras lilla lek som Coddan blev skadad tyvärr. Och när jag kom in till honom så la han huvudet i min famn och tittade på mig precis som han ville säga " Förlåt, det var inte meningen att han skulle göra sig så illa".
Sen gick tiden långsamt.. Minuterna kändes som timmar medan jag väntade på att Linda skulle ringa. När allting var klart i stället så var jag tvungen att ringa till Linda. Hon ringde upp mig och meddelade att hon skulle lasta in Coddan och åka hem. Men det blir nu boxvila!
Så när hon kom tillbaka så blev det lite omorganisation i stallet och ute i hagarna. Men det blir nog bra!

När allt var klart åkte jag hem till mig, fixade lite lunch och sen började jag med min eftermiddagssyssla. Den innebar att klippa hösilage i mindre bitar. Eftersom Coddan bara får äta uppblött mat så måste hösilaget vara i mindre bitar. Så jag hade en hel ikeakasse med med hem och allting blev klippt!
Men det var skönt att ha något att fokusera på. Tankarna vandrade lite för mycket annars till saker det inte skulle.

Var på ridklubben under kvällen och var social med folk. Hjälpte även Kattis att börja klippa Maddis. Tyvärr blev skären slöa så bara halva hästen blev rakad. Lyckat!

Idag har vart en fulldag.
Var i stallet med Linda i morse. Idag blev det premiär för mig som kusk bakom Unico. Linda körde Biffen bakom mig. Och Unico var sååå duktig! Han skrittade och travade på först utan några problem. Makalös häst!
Efter det åkte Linda ut med Corazon och hade Coddan på släp. Jag fortsatte att fixa stallet under tiden som hon var borta.
När hon kom tillbaka gjorde vi klart det sista innan vi åkte för att äta lunch. Därefter blev det spånhämtning och sen iväg med Edic till ridklubben, vädret tillät inte riktigt utomhus aktiviteter. Väl tillbaka så städade vi lite utanför innan jag åkte hem.

Har sen vart på ridklubben under eftermiddagen och kvällen. Kattis och jag skulle försöka klippa klart Maddis men det fick vi skjuta på efter vissa omständigheter. Siktar på imorgon istället ;)

Nu sitter jag hemma, redigerar bilder och försöker blogga.. Måste strax krypa ned under täcket för imorgon blir det jobb i Borlänge.. Så sömnen är nödvändig!
Hoppas bara jag kan sova.. Linda skickade att Coddan hade feber nu på kvällen och var mer svullen så oron finns där just nu.. Han måste bli frisk! Fina lilla häst!

Nu, sova!



KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus