Sena inlägget

God kväll allihop!
Hoppas ni gillade den lilla gästbloggningen från min ständiga soffgäst ;)
Vet att jag inte bloggat på några dagar men tyvärr så har jag inte haft orken till det. Jag vill passa på att tacka alla er som kommenterat min blogg med stöttande ord när det känns tungt. Det värmer!

Dagarna har flutit på som vanligt. Idag och igår så har jag vart i Borlänge och jobbat lite.. Man kan inte säga att man sitter stilla direkt, men det är roligt och det är roliga människor att jobba med!

När jag slutade jobba idag så kom Erica och hämtade mig, hon slutade samma tid så jag liftade med henne hem. Satt och pratade hela vägen hem om ditt och datt. Tusen tack för skjutsen vännen!
Kom till ridklubben där jag skulle ha teorilektioner som vanligt.
Ida, Lina och Mia kom senare på kvällen så vi hade några små mysko diskussioner vid bordet :P haha!

Sen åkte Mia och jag hem till Kattis för att lämna nyckel inför imorgon. Stannade och pratade en stund innan vi drog vidare till mig.
Nu sitter vi i soffan och gäspar ikapp tror jag :P Har ätit lite sen middag bestående av kycklingsallad ;)

Det finns mycket som jag skulle vilja skriva men jag har inte ork till det! Många tankar flyger runt just nu.. Det börjar bli lite jobbigt men jag hoppas att allting ska bli bättre snart.. Förhoppningsvis så ser jag en ljusning på detta och kan fortsätta jobba mot mina mål, må bättre och ha en bättre bild av mig själv. Men jag vet också att jag har mycket att bearbeta och det kommer ta tid. Men hoppet finns kvar!

Nu ska jag försöka skicka hem Mia så är det dags för mig att sova. Upp tidigt imorgon!

Good Night!


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus