Melodifestivalen, vad har hänt med mig?

Sitter hemma i soffan med Ida som sällskap och tittar på Melodifestivalen. Jag har under de senaste veckorna tvärvägrat se på detta för jag tycker inte det är Melodifestival som jag minns det utan nu är det mer populärtävling än något annat. Men när Ida kom förbi så är det bara att bita ihop och lyssna på "mirakel" och "jag reser mig igen".
Har försökt få tag på Mia men det går inte så bra:( Så Mia, om du ser det här så försök ringa mig eller kom in på facebook!

Har varit hos Linda under förmiddagen. Fixade i stallet, sen när allting var klart så gav jag mig iväg till ridklubben. Linda var snäll och lånade ut sin bil idag, tusen tack!!
Där skulle det hållas en hundutställning idag så vi i US hade hand om cafeterian under dagen. Hade trevligt sällskap så det gick bra och vi fick in en fin förtjänst till US! :)

När allt var slut så åkte jag tillbaka till Lindas stall där Mia hade ridit Edic och skulle rida Bonnie. Vi åkte över med henne till ridklubben så hon kunde rida i ridhuset. Och det var tur för det började spöregna!
När hon hade ridit klart åkte vi tillbaka med Bonnie och jag åkte sen ned till andra stallet och lagade hage innan jag tog in hästarna :P

Nu är jag som sagt hemma med Ida som sällskap. Hon har mobilen i högsta hugg som vanligt. Sällskap var det ja ;)

Nä, nu ska vi försöka peta i oss lite mat tror jag :P



KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus