Lååång dag!

Snabblandat i soffan en stund med Mia som jag försett med lite mat som tack för att hon skjutsar runt på mig ;)
Ska snart åka till ridklubben för att filma en ridgrupp när de har lektion :P

Min dag började riktigt tidigt i morse. Klockan ringde vid halv 4, pappa kom och hämtade mig halv 5 för att jag skulle åka med honom till Borlänge. Fick vänta på bussen inne i stan ut till Stora Tuna kyrka som ligger någon kilometer från Romme. Jag hade sällskap av Johanna som jag jobbar med på bussen så vi tog sällskap till stallet.
Vi började som vanlig med fodring och utsläpp av hästar. Erika, andra tjejen som jag jobbar med kom lite senare så vi släppte ut de sista hästarna och sen började vi mocka.
Förmiddagen bestod sen av att köra hästar både i skog och runt parkeringen. Har nog satt banrekord runt parkeringen idag tror jag :P

På eftermiddagen kom Linda och Mia med unghästen som skulle sättas i vagn. Han var väldigt skärrad först men efter ett varv ute utan vagn så var han lugn så vi spände för honom. Han skötte sig utmärkt!! Två varv runt gäststallarna gick vi i ett ganska friskt tempo. Linda frågade när vi kom tillbaka om jag kom ihåg att andas. Mitt svar: Ja, någon sekund ibland ;)
Efter körningen tog vi av vagn och sele. Tyvärr så hade han såklart lyckats dra sönder grimman så vi gick bort till travshopen för att köpa en ny. Ingen grimma fick vi tag på men en massa annat:P Både Linda och jag köpte oss varsin ny hjälm som var sååå skön!
Men eftersom vi inte hittade någon grimma fick vi åka vidare till Aubiouse för att leta där och tur nog så hittade vi en;) Så nu fick han en ny fin grimma på sig hem =)

Hemma så hjälptes vi åt att göra klart stallet och även städa ute på stallplanen. "Det som göms i snö kommer fram i tö" Det stämmer verkligen! Men det blev fint:)

Och nu som sagt är Mia och jag hemma hos mig. Hittade min nya spis ute på trappan. För några dagar sen så slutade min ugn att funka så mina hyresvärdar skulle köpa en ny spis till mig. Men tyvärr så kan jag inte koppla in den för det är fel uttag! Så just nu så står det en ny spis där men utan el. Få se hur lång tid det tar innan jag får den inkopplad. Snart hoppas jag!!

Nu är det dags för oss att åka! Kommer kanske ett till inlägg senare när jag får lite mer tid att sitta vid datorn ;)

See you!


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus