Känslourladdning, är sådana tillåtna?

Detta är inlägg som jag bara vill få ur mig. Om du/ni tycker att det blir egoistiskt eller någonting så finns det ingen som tvingar er att läsa det! Jag gör det för mig själv!!

Tänk vad mycket tankar som kan snurra i huvudet på en under en dag.. Tyvärr så har jag inte alltid de mest positiva tankarna. Men jag försöker verkligen att få dem bättre.

De senaste dagarna har jag känt en enorm panik. Jag har stått stilla på vågen. Jag vet, det kommer stunder då man gör det när man minskar i vikt. Men det enda jag känner när jag ser det är PANIK!
Och tyvärr så blir det bara värre när folk kommer och säger att jag bara blir mindre och mindre för varje gång som de ser mig. Förlåt, jag vet att ni peppar mig. Men under den här tiden så blir det inte peppande under de känns mer som lögner!
Jag har satt upp mål, mål som innebär att jag kommer att kunna rida igen.. Jag vill inget hellre än att komma upp i sadeln igen och få rida. Men idag och under några dagar som varit så har det känts som att det inte kommer hända. Det är en dröm, tyvärr en dröm som inte kommer gå upp.

Jag vet inte, vårdepression kanske det ska kallas eller vad det nu kan vara. Jag vill verkligen inte ge upp efter att jag har kommit så långt som jag har. Men ändå så kommer tankarna på att sluta upp..

Det händer väldigt mycket just nu.. Jag vet snart inte vad jag ska känna eller hur jag ska göra.. Jag vill mest bara dra täcket över huvudet och hoppas på att allting bara är en mardröm som jag kommer vakna upp ur.
Men samtidigt så finns känslorna av att det inte hjälper att dra täcket över huvudet..
Men vad ska man göra om man tappat sugen på att kämpa. Vore det inte enklare att bara släppa taget och låta allting gå runt som det ska. Men utan att känna något, tänka något. Bara finnas där kroppsligt men inte mentalt.. Skulle vara skönt..

Finns mycket som vill komma ut just nu men jag orkar snart inte lyfta fingarana för att skriva mer.. Förhoppningsvis behövs det ingen större urladdning nu utan detta håller mig över ytan ett tag till. Så jag kan förska att ta ett andetag innan jag tar ett litet steg i rätt riktning..



KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus