Dålig uppdatering

Förlåt att jag inte har uppdaterat på några dagar! Jag har haft mycket att göra och inte haft orken till att blogga på kvällen för det har blivit tidiga kvällar.

I onsdags så var jag i Borlänge och jobbade under förmiddagen. Hade en väldigt intensiv dag som slutade i vanlig tid. Fick sen skjuts av Monica hem, tack snälla Monica! Åkte hem och duschade lite snabbt innan Monica kom och hämtade mig. Jag skulle låna hennes bil under eftermiddagen och vara lite till hjälp för hennes kära döttrar med skjuts och allt vad de behövde. Väntade på att Linda skulle höra av sig för att fixa mitt hår, men vi sköt upp detta till torsdagen!
Så jag skjutsade över Ida med hennes häst Ester till ridklubben för att hon skulle kunna rida i pausen. Under tiden som Ida red så passade jag på att färga Jolins hår efter att hon ringt och varit hysterisk över att hennes hår inte matchade med hennes löshår. Så det var bara att färga det :P
Sen skjutsade jag tillbaka Ester och sen hem till Ida och Lina igen. Hjälpte Lina att plugga lite matte innan jag fick skjuts hem och kunde gå och lägga mig!

På torsdagen var det jobb igen. Hade bara en häst att köra så jag fixade med det mesta utav stallet. Eftersom det var trav på Romme så var det mycket som skulle göras innan första start :P Men vi hann i tid och jag avvek från jobbet i vanlig tid. Fick skjuts till Djurås där jag mötte upp med Linda för att åka och hämta havre. Följde sen med till stallet och gjorde klart det sista medan Linda red ut på Jubon.
Åkte sen hem till henne, hon klippte och färgade mitt hår. Blev väldigt bra och jag är jättenöjd. Tusen tack Linda!
Bild kommer vid tillfälle ;)
Åkte sen hem med Mia till mig för att laga lite mat, det blev broccoligratäng och kassler. Mums! Lyckades även göra två matlådor som kan ätas senare.
Sen var det sovdags!

Idag har det också varit jobbdag i Borlänge. Morgonen har flytit på som vanligt och jag har kört några hästar i vanlig ordning. Efter jobbet så åkte jag till Djurås för att uträtta några ärenden innan det var dags att åka till nästa jobb på ridklubben. Hade de vanliga teorilektionerna, har kommit på att jag hoppas att ungarna lär sig något på mina lektioner i alla fall :P
När jag slutade så åkte jag och Mia hem till mig för att laga mat och slöa i soffan. Det blev laxfile med grönsallad till middag idag. Mums!

Nu har det tagit en stund för mig att skriva det här långa inlägget så Mia sitter och småsparkar på mig för att hon vill läsa inlägget ;) Men snart ska jag skicka hem henne så jag får gå och lägga mig. Stackars Mia, hon blir utkastad på kvällarna!

Imorgon blir det också upp tidigt. Men då blir det tävling i Falun. Linda ska starta med både Jubon och Edic, Edic ska gå en 90 cm-klass och Jubon 90cm och 100cm. Så nu håller vi tummarna att allt går bra imorgon!=)

Kommer lägga in receptet på broccoligratängen imorgon, just nu orkar jag inte :P

Sovdags!


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus