Veterinärbesök

Idag blev det uppstigning riktigt tidigt. Var i stallet halv 7 för att släppa ut hästarna och fodra. Tog in Unico och borstade av honom. Linda kom vid 7 tiden så vi lastade in Unico i transporten för idag skulle jag åka med honom till kliniken. Men det var inget vanligt besök utan det var dags för kastration. Lilla Unico!
Och eftersom Linda jobbade så skulle jag åka ensam.

Kom fram till klinken och ställde in Unico i en box. Men efter lite småkrångel så fick vi ställa in operationen av olika anledningar och flytta fram den.
Så jag lastade in Unico och åkte hemåt igen, han får vara hingst ett litet tag till!
Väl hemma så hade himlen öppnat sig så jag skyndade mig att ta in Edic så han fick torka lite. Lilla gubben! Unico fick också stå inne en stund för att inte bli blöt.
Gjorde klart det sista i stallet, hämtade sen spån på ridklubben som vart packat igår. Spånet skulle hem till Linda för att användas i ligghallarna.
Jag skulle sen parkera transporten och jag kan ärligt säga att jag är URUSEL på att backa med släp! Men efter lite pyssel så stod den perfekt enligt mig i alla fall ;)
Hämtade upp Linda så hon skjutsade tillbaka mig till min cykel så jag kunde cykla hem efter att vi släppt ut hästarna igen :P
Jag hann inte ens hem innan det började regna igen. SUCK!

Så nu sitter jag hemma och ska strax hoppa in i duschen för att värma mig.
Resten av dagen? Blir sista uppstallningsplanering med Jolin och sen plocka lite här hemma. Rätt väder för det i alla fall :P

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus