Sommar!

Nu känns det verkligen som att det är sommar! Solen lyser tidigt och det är varmt! Underbart!

Var i stallet och släppte ut hästarna i morse. Linda kom förbi och plockade upp mig sen för vi skulle iväg och ta ett blodprov på Unico för att se om vi kan genomföra kastrationen på tisdag eller inte.. När det var taget åkte hon till kliniken med det och jag fixade klart stallet.
Planen var sen att longera Bonnie på ridklubben så jag gick iväg och plockade in henne och Pilos för att göra i ordning dem,. Tyvärr så visade Bonnie hälta så det blev ingen longering utan det blev våtomslag istället efter misstanke om hovböld.. Hoppas det visar sig snart!

Edic fick istället komma iväg till ridklubben. Linda ville se hur han verkade nu och han har svarat på behandlingen! :D Så nu hoppas vi att han ska vara okej när Linda kommer igång igen! Hoppas hoppas!

Nu sitter jag hemma i min lilla stuga och slappnar av lite. Väntar på att min lunch ska bli klar..
Vet att många funderar på vad en LCHFare äter om dagarna. Funderar på om jag ska börja skriva ett inlägg om dagen där jag redovisar var jag ätit.. Vad tror ni om det?? :)

Resten av dagen? Blir lugn så vitt jag vet nu. Eventuellt letar jag upp sällskap och går ut och går i eftermiddag, vi får se ;)


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus