Sista dagen som hingst för Unico! Och....

Idag har det varit en intensiv dag! Jag har inte varit hemma så jag har inte kunnat blogga något!

Mycket tankar igår gjorde det svårt att sova och det gjorde även att jag öppnade mina blå när klockan var typ 4 (???) helt sjukt!
När klockan hade passerat 5 utan sömn så gav jag upp och gick upp för att äta frukost och göra mig i ordning.
Idag var planen att släppa ut och fodra hästarna innan det var lastning av Unico klockan 7. Edic och kompani tyckte att jag knäpp som väckte dem så tidigt!
Fick hjälp av Lindas pappa att lasta in Unico i transporten.
Alltså det är verkligen guldvärt när unghästarna bara går rakt in i transporten utan något tjafs!
Åkte sen iväg till kliniken där jag fick ställa in Unico i en box. Sedan blev det lite undersökning och bedövning. När klockan var ungefär halv 10 somnade Unico och kunde läggas ned på operationsbordet. Det var första gången jag såg ned nedläggning och jag lovar att jag kände lite panik när han somnade.

När de skulle påbörja operationen så avvek jag och åkte in till Borlänge en sväng. Står fast vid mitt ord sedan tidigare, jag och Peace & Love går INTE ihop! Alldeles för mycket konstigt folk för min smak!

Fick hämta Unico vid 1 ungefär så jag fick hjälp att lasta, än en gång han gick rakt in! :) Och sen började vi rulla hemåt.

Väl hemma så började jag fixa i stallet. Planen var sen att köra Coddan och Corazon på varsin tur när jag var klar. Corazon skulle vara första man ut men...
Precis när jag fått på sele och ska sätta för vagnen så brakar det loss!
Han där uppe tyckte inte att jag skulle köra så han släppte loss både åska och spöregn! Så grabbarna fick sova inne i boxarna en stund istället..
Satt kvar i stallet och lyssnade medan Unico, Coddan och Corazon åt hö. Det är verkligen avkopplande och underbart! <3

Framåt kvällen blev det skifte i stallet, de grå fick gå ut i sin hage och Edic fick komma in i sin box. Efter fodring av storhingstarna tog jag ut Unico på en liten promenad. Nu efter kastrationen ska han promeneras två gånger om dagen i några veckor så det var lika bra att börja nu!
När jag nattat hästarna åkte jag över med Lindas bil till verkstaden där den ska kollas imorgon. Mia var snäll och hämtade upp mig där så jag slapp gå! Tack Mia! :)

Kvällen i övrigt har bestått av middag i form av en sallad från pizzerian i sällskap av Mia.. Jag orkade inte laga mat :P

Imorgon då? Då måste grabbarna ut i skogen en stund så det får vara nästan vilket väder som helst men ut måste de ;) Blir lite för mycket energi annars! :P
Mer då? En ganska lugn dag vad jag vet nu. Promenader med Unico såklart och mys med hästarna.. Underbara djur! <3

Hmm.. Har jag glömt något?? Ja, det har jag!
Som ni säkert läst så har jag gjort stallsysslorna på egen hand idag.. Anledning?
Linda åkte i morse in till BB för att göra ett kejsarsnitt.. Och efter vad som antagligen var många timmars väntan så hände det! Linda blev mamma till en liten pojke! :D
Grattis till både Linda och Pelle! All lycka till er!

De närmaste dagarna har jag ansvar för stall och hästar så nu kommer jag säkert vara extra nojig över dem. Funderar nästan på övernattning i sadelkammaren ;) haha! Nej då, inte riktigt än i alla fall!

Nä, nu blir det en snabb dusch och sen i säng. Imorgon är en ny, underbar dag i stallet! :)


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus