Domino - Den otrolige!

Åkte till stallet till halv 9 i morse. Fick sällskap av lilla Vilda innan Linda kom. Idag var det en stor dag. Idag skulle lilla Domino få prova att agera ridponny. Tror ni han flög?? Han rörde inte en milimeter med lilla Vilda på ryggen. Duktiga ponny!!
Frågade Linda lite på skämt om inte vi skulle försöka ha honom till barnridning på marknaden i Dala-Floda för att tjäna in någon krona till att köpa honom. Så vi får se ;) Haha!

Näste mannar ut på tur var de grå. Coddan har körts i några dagar och idag var första gången efter semestern som Corazon fick följa med. Jag körde Corazon och Linda körde Coddan. De såg riktiga fina ut grabbarna! Kommer se fina ut på Championatet i Augusti! :)

Efter körningen gjorde vi klart det sista i stallet innan vi åkte hem.
Jag har vart hemma och plockat lite nu på eftermiddagen. Ska snart sätta mig och ta tag i lite skolarbete innan det blir hagbygge. Smidigt när hästarna ska gå på bete precis bredvid där jag bor. Då kan jag hålla koll på dem när Linda är borta! :)

Nä, nu måste jag öppna skolböckerna!


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus