Dags att spräcka ryktet!

Ursäkta att detta inlägg kommer men jag känner att jag måste få förklara detta för vissa!
 
Många av er som träffar/träffar mig ser säkert att någonting har hänt med mig och jag bli mindre och mindre. Meningen är ju att jag ska komma ned i normalvikt igen innan jag är klar.

När jag var hemma i Floda för ett tag sen så fick jag höra att även personer i Floda har sett att jag har tappat en del i vikt. Men vad sägs där?
Jo, folk tror att jag har opererat mig. Med andra ord att jag har gjort en gastric bypass operation som gör att man förminskar magsäcken och därmed inte kan äta lika mycket och då minska i vikt.
Vill ni veta sanningen?
 
Planen var att jag skulle göra en operation för att minska ned magsäcken genom viktenheten Skönvikt i Säter. Från början ville jag inte genomföra operationen men efter att ha haft den här övervikten i hela mitt liv så jag kände till sist att det var nödvändigt. Möten med psykologer och läkare tog fart och planering började..
 
Men sen fick det hela en ny vändning. I oktober förra året så började jag hjälpa Linda i hennes stall om dagarna. Efter några veckor så kom hon och sa att jag verkade börja tappa vikt. Jag hade själv märkt att jag orkade lite mer efter ett tag. Så berättade hon och dieten LCHF och lite om vad den innebar. Så jag fortsatte att läsa på om den och tyckte att den verkade vettig så jag bestämde mig för att prova.
 
Så från november 2011 har jag ätit enligt LCHF! Genom det och även att jag håller igång i stallet VARJE dag med mockning, utsläpp och en massa annat så har jag rasat iväg i vikt. Jag trivs med det livet och kan jag tappa vikt också så är det underbart!

Så för alla er som fått höra att jag gjort en operation, DET STÄMMER INTE!!
Däremot så kommer jag i framtiden att få göra en hudoperation för att ta bort den överflödiga huden som kommer vara kvar. Det är den enda anledningen som jag lägger mig på operationsbordet för, inget annat!

Så om någon hör någon påstå nåt annat så kan ni ju svara att det inte är så. Blir lite less när människor som tror sig veta mer än vad de gör uttalar sig i saker som de inte har något att göra med!!
 
Jag är enormt tacksam att jag fått den här chansen till att tappa vikt för ärligt talat så hade jag snudd på gett upp. Jag hade antagligen låtit de fortsätta att skena iväg om det inte hade varit för att Linda frågade mig om jag ville hjälpa henne med någon körning av häst i hennes stall.
Så Linda, jag är dig evigt tacksam för att du räddat mig från att i princip ta död på mig själv!
 


KOMMENTARER
Jessica

:-d
Det låter helt underbart!!
Grattis! /Jessica

Svar: Tack Jessica! :)
Sofia Olsson

2012-06-23 12:09:06
URL: http://matsessan.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus