Ordningen återställd!

Vet att min bloggning vart låg i några dagar men det har verkligen inte funnits ork till det!
På lördagen blev det tidig morgon i stallet innan det bar av till ridklubben där det skulle vara dressyrtävlingar under helgen. Jag var uppskriven som speaker tillsammans med Marit så jag var på plats för att lära mig hur man skulle göra. Strax innan 12 åkte jag tillbaka mot Högberget för att hämta Mia och Bonnie som skulle starta på tävlingen. Hemma på Lindas gård möttes jag av Linda som kommit hem från BB :) Hon och den lilla bebisen, även kallad Grodan just nu skulle komma efter och kika på Bonnies start. Han är såå söt!:)
Tillbaka på ridklubben där Mia värmde upp och sen startade. Bonnie blev tyvärr spänd under programmet men så kan det vara när man är liten..
Skjutsade sen upp Bonnie på bete här i Lindbyn där Gerd mötte upp med Pilos. Två nöjda hästar körde ned huvudet i gräset på en gång kan man säga :)
Sen åkte jag tillbaka till tävlingarna och speakade lite tills slutet :P

Söndagen gick i samma spår. Efter tävlingarna åkte jag upp till hästarna för kvällspyssel och sen iväg hem till Linda med bilen som jag fått låna under veckan. Tusen tack Linda!!

Idag var jag i stallet vid halv 9. Fodrade och släppte ut Edic och Unico efter en liten promenad :)
Linda skickade ett sms och bad mig ta in de grå från åkern. Idag skulle hon komma till stallet. Äntligen kändes det som att ordningen var återställd, självklart med tillökning av Grodan, den sötaste ungen! :)
Vi åkte över med Coddan till ridklubben för lite longering. Jag lekte fotograf så jag hoppas det blev någon fin bild i alla fall :)
När vi kom tillbaka så åkte Linda hemåt och jag fortsatte i stallet. Nästa projekt blev Corazon som skulle köras. Blåsvädret höll i sig även ute i skogen, problem? Inte med Corazon! :) Han kändes fin att köra! :)
När jag var klar i stallet cyklade jag hem för att äta lite och vila en stund innan jag skulle tillbaka.
Det blev ett kvällsdopp i högbergsdammen innan det blev nattning av hästarna. När jag var ute på min kvällspromenad med Unico hände något intressant, inte!
Unico stannade när vi gick hemåt för att uträtta sina behov. När han var klar så fortsätter vi gå. Då är det någon som ropar efter mig. Jag vänder mig om och lyssnar.
"Du tar väl upp efter hästen va?"
Där står en tant som tyckte att jag var tvungen att vända med Unico och ta upp efter honom som en hund??
Jag fick i alla fall gå ned med honom till stallet innan jag fick gå tillbaka.. Så kan det vara!

Nu är jag hemma och ska strax krypa ned under täcket. Imorgon blir det en ny, härlig dag i stallet :)


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus