För första gången på länge..

Under dagen igår så jobbade jag som sagt.
Vi begav oss till marknaden i Floda för att kika lite. Hittade inget att köpa men träffade lite "känt" folk så det blev lite prat istället :P

Efter jobbet så blev det hemgång och börja göra sig i ordning för parkkvällen. Jag skulle vara chaufför åt Mia och Emelie under kvällen och även jobba ett tag där uppe.
Efter att ha duschat, hittat kläder och fixat till mig så fick jag en känsla som jag inte känt förut.
För en gångs skull så kände jag mig lite fin! Det var en fin känsla nu! :)

Emelie kom förbi och hämtade mig och körde mig hem till Mia där jag skulle hämta bilen. Det bar sen av till Emelie där det blev lite grillning innan vi rullade mot Mockfjärd för att de skulle på förfest.
Åkte till parken innan 11 ungefär och gick in på parken. Eftersom jag skulle börja jobba vid 12 så gick vi runt en stund och hälsade på folk.
Träffade många personer som jag inte sett på länge! Och de har inte sett mig heller. För så fort jag kom fram och hälsade så stirrade de på mig som om jag inte vore klok.
De kände inte igen mig förrän jag presenterade mig med namn eller vem som är min mamma :P
Och vad händer tror ni?
Jo, personerna stirrar på mig och sen börjar de GRÅTA! Paniken steg och jag visste inte vad jag skulle göra förrän de sa något. "Du är såå vacker Sofia! Det verkliigen lyser om dig! "
Där var anledningen till tårarna och tro mig, de värmde!! Alltså jag ville inte se dem gråta men orden som de sa värmde!

Kvällen fortsatte i lugn takt, jag jobbade en stund innan jag var iväg och dansade en sväng strax innan parken stängde. Sen blev det att invänta de som skulle ha skjuts hem osv. Kan säga att efter lite strul och pyssel så kom jag hem när klockan var 5 (!!!) i morse!
Somnade på en gång och vaknade strax innan 8 för att sticka till stallet!

Vädret idag har inte vart det bästa men det var skönt att strosa runt i stallet och pyssla lite trots att jag var såå trött!
Kom sen hem och har tagit det lugnt. Bestämde mig för att vila en stund på soffan vid halv 5 men det blev inte en liten stund. Jag somnade och sov fram till halv 8! :P

Så nu ska jag strax hoppa in i duschen och sen blir det sängen för min del!

Imorgon blir det upp till stallet tidigt och sen åker vi iväg på återbesök med Jubon på kliniken. Håll tummarna för att han blivit bättre nu!!

Nä, nu blir det dusch!


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus