Blött, blött och gissa vad? BLÖTT!!

Dagen kan verkligen sammanfattas på ett sätt: BLÖT!

Började dagen i morse med en promenad bort till stallet i regnet. Kom fram och fodrade hästarna. Väntade sen in Linda innan vi kunde släppa ut hästarna. Vi gjorde klar Jubon för att åka in till kliniken för ett återbesök och lastade honom. När han stod på plats skyndade vi oss att hämta Coddan och Corazon för att de skulle få komma ín och vila under dagen från regnet.

Väl på kliniken så blev det koll och sen konstaterades det att Linda ska rida igång honom igen för att muskla honom igen!
Så med de orden började vi rulla hemåt med funderingar över hur vi skulle planera resten av dagen.
Väl hemma så började vi en förflyttning av unghästarna.
Eftersom hagarna bokstavligt FLYTER fram så fixade Linda så att vi fick stalla upp unghingstarna på ridklubben. Så när vi kom hem så började vi köra över hästarna.

Först ut var Coddan och Corazon att åka över till ridklubben. Efter det åkte vi upp efter Bonnie och Pilos som fick komma hem till Lindas gård, nöjd som bara den kastade sig Bonnie omkull i spånet i ligghallen och rullade tills hela hon var gul! Söthäst!

Jag fick skjuts av Linda tillbaka till stallet innan hon skulle iväg och få bort agrafferna så jag passade på att göra klart stallet och ta in Altanero och Domino som nu får bo inne tillfälligt med Edic och Jubon i varsin ände av stallet.
Var hem en snabb vända och åt en macka innan jag åkte tillbaka i hällregnet.
När Linda kom tillbaka åkte vi upp till betet för att hämta Biffen och Dijon som också skulle få bo på ridklubben.

Med båda på plats agerade jag barnvakt till en liten sovande Groda medan Linda longerade Coddan och Corazon. Dijon fick för första gången spana in ridhuset också. Han såg väldigt rolig ut när han började hingsta sig mot hästen i ridhuset, som han såg i spegeln! :P

Fick skjuts hem av Linda så jag slapp cykla. Tusen tack Linda!
Kvällen har spenderats i soffan efter en varm dusch.. Behövde få vara stilla känner jag.

Imorgon är det dagtur för min del och efter jobbet sticker jag till stallet och fixar med mockning och allt annat :) Måste få andas häst en liten stund i alla fall eftersom Linda sa att hon skulle släppa ut dem så jag behövde inte komma då :P

Nä, nu tänker jag krypa ned under täcket! God natt!


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus