Ryggläge under täcket!

Ännu en lång dag är till ända.
Efter mitt inlägg igår så såg ni säkert att en header kom upp här, kändes som att det var dags;) Men den blev inte rikigt bra utan den ska fixas till när tiden finns. Resten av kvällen bestod av att äta fruktsallad med vänner och ha lite sponsormöte på ridklubben!
I lördags så blev jag utnämnd till "årets fixare" på ridklubben och fick då en väldigt fin kartong med massa frukt i! Men när man äter enligt LCHF så får man enbart äta en frukt om dagen vilket då skulle bli ett problem med tanke på mängden. Men det löste en liten del när jag gjorde fruktsallad och grädde som jag bjöd på. Uppskattat av många tror jag ;)

Idag har det varit en heldag i stallet. Började i morse med att promenera till stallet, kände mig lite lätt frustrerad när jag gick eftersom jag har blivit förkyld för jag vet inte vilken gång i ordningen. Det innebär ju såklart att när jag vill gå fortare eller går i backar så tappar jag möjligheten att andas för att det är stopp! Irriterande? JAA!
Väl framme så släppte jag ut hästarna och började med stallsysslorna, Linda jobbade så hon skulle komma lite senare.
När nästan hela stallet var klart dök Linda upp så hon körde ut med första unghästen medan jag gjorde klart. Sen var det dags för "De grå" att komma ut. Jag ska förklara lite mer om dem.
Det är två stycken hingstar som är 2 och ett halvt år. De är halvbröder för de har samma pappa! De är inkörda sedan 1 och ett halvt års ålder ungefär och nu under vintern har de även blivit inridna.
Kanske skulle nämna namnet på dem också=P Deras namn är Codicioso LEY (Coddan) och Corazon de Codicioso (Corazon). Väldigt fina eller hur? ;)
Coddan brukar vara den häst som jag kör men han har varit halt under någon vecka nu så Linda ville rida honom för att känna hur han kändes. Så för min del blev det att sela på Corazon istället men han är lika fin han!=)
Grabbarna var ganska pigga, Coddan bjöd Linda på både en och två bockturer under tiden. Men vi kom hem helskinnade! ;)

Sen blev det lunch för vår del. En kycklingsallad fick bli min lunch.
När vi kom tillbaka skulle vi ta med en av unghingstarna till ridklubben för lite tömkörning. Tyvärr så kom vi inte riktigt så långt, det blev lastträning i STORT mått istället! Men efter några om och men så lyckades vi få in honom, så åkte vi en liten runda och sen hem igen. Tömkörningen får vänta till imorgon!

Sedan skulle de äldre hingstarna dressyrtränas. Först ut var Edic som Linda red på utebanan på ridklubben i det fina vädret.
Jubon skulle gå för en dressyrtränare men när det var dags att åka så gick jag hem till Linda för att hjälpa henne och hennes pappa med deras datorer. Virusskydd saknades men det är lätt fixat ;)
Dock tar scanningen lång tid så jag hoppas den blev klar innan Linda skulle sova i alla fall :P
Efter datafix blev det hem till Ida för matteplugg! Tyvärr så orkade varken mitt eller Idas huvud med uträkningarna ikväll utan efter 5 tal gav vi upp och däckade i deras soffa!=P

Nu sitter jag hemma i min soffa, har nyss intagit min kvällsdos hostmedicin och huvudvärkstablett. Jag hoppas att jag får sova lite mer i natt! Trött på denna förkylning nu! Vill bli frisk!

Sov gott allihop! Det hoppas jag att jag får!



KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus