Kladdkaka på LCHF-vis!
100g osaltat smör
100g 90% mörk choklad
2 ägg
1 dl grädde
3 msk sukrin
2 msk kakao
1 tsk vaniljpulver
Gör så här
Smält smöret och lägg i chokladen så det smälter ihop.
Ttillsätt grädden, ställ åt sidan, vispa äggen och sukrinet tjock och pösigt.
Blanda ihop smetarna och blanda, tillsätt vaniljpulvret och prova dig fram med kakao beroende på hur starkt man vill ha.
Sätt ugnen på 225 grader, i ca 6-8 min, den är godare när den har kallnat.
Servera kakan med vispad grädde och frysta bär, hallon är ett väldigt bra tips!
Bild kommer senare när kakan är klar och serverad ;)
100g 90% mörk choklad
2 ägg
1 dl grädde
3 msk sukrin
2 msk kakao
1 tsk vaniljpulver
Gör så här
Smält smöret och lägg i chokladen så det smälter ihop.
Ttillsätt grädden, ställ åt sidan, vispa äggen och sukrinet tjock och pösigt.
Blanda ihop smetarna och blanda, tillsätt vaniljpulvret och prova dig fram med kakao beroende på hur starkt man vill ha.
Sätt ugnen på 225 grader, i ca 6-8 min, den är godare när den har kallnat.
Servera kakan med vispad grädde och frysta bär, hallon är ett väldigt bra tips!
Bild kommer senare när kakan är klar och serverad ;)
KOMMENTARER
Trackback