Jag vill inte...

Idag har det varit en mycket lång dag.. Jag åkte hemifrån innan 6 för att åka till travstallet i Borlänge. Dagen där har vart väldigt intensiv men ändå rolig. Jag har mockat en hel del, kört ett långsamjobb med en av hästarna och hjälpt till med de mesta runt omkring. Tränaren var nöjd med mitt jobb så han ville gärna att jag skulle komma tillbaka och jobba mer, vilket känns bra!
Efter det åkte jag lite ärenden innan jag åkte hem till stallet, med andra ord Lindas stall. Hjälpte henne att göra klart i stallet innan hon körde mig till ridklubben där jag skulle ha mina vanliga teorilektioner.
Tusen tack Linda för att jag fått låna din bil idag! Det var jättesnällt!!

Kom nyss hem från stallet och landade i soffan.. Och ska jag vara ärlig så känner jag mig väldigt tom just nu.. Det känns som att jag inte orkar någonting och allting bara är rörigt just nu..
Jag är rädd.. Jag har varit såhär tidigare och då har det inte slutat vackert för mig själv eller min omgivning. Men jag tror att jag just nu är i en stor svacka.
Det känns som att jag står still i viktminskningen och vissa dagar känns det som att jag går uppåt istället. Och nu när jag är sjuk så kan jag inte gå heller vilket gör mig 10 gånger med frustrerad..
Ska jag vara ärlig så känner jag mig mest i vägen överallt. Jag känner panikkänslor för vad folk ska tycka om mig och hur jag beter mig.. Jag vet, jag är 22 år gammal och har inget jobb, ingen karl, INGET LIV! Det enda jag gör är att vara i stallet. Och hur mycket liv har man då? Jag känner mig som en barnunge.. Jag kan inte klara mig själv utan mina föräldrar måste hjälpa till, ska man då ens få säga att man är vuxen? Nej, jag tror inte det!!

Jag vet, nu är det väldigt mycket klagande.. Men jag känner att jag måste skriva ur mig någonting.. Annars kommer jag att göra något jag verkligen ångrar.. Jag vill inte hamna i samma gamla spår där jag gör mig själv illa för att slippa smärtan inombords...

Nu ska jag duscha och invänta Erica som ska komma och hälsa på..
Imorgon blir det tävling för Linda och Edic i Avesta, förste hästskötaren här ;) Tagga! ;)



KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus