Halva dagen

Sitter just nu hemma i soffan och kikar på tv en liten stund. Ska alldeles strax laga lite lunch och även försöka städa undan lite i min lilla stuga.
För den som undrar så hyr jag en liten stuga med ett rum och pentry som är såå mysig! Jag har egen öppen spis som jag får elda i hur mycket jag vill så det är väldigt mysigt på kvällarna!=)

Men nu tillbaka till min dag.
Har vart i stallet under förmiddagen, tog min vanliga morgonpromenad bort dit. Det var halt men jag höll mig på benen och tog en lite längre väg för att det kändes bra att gå just då!
Dagen började som vanligt med fodringar och utsläpp. Hjälpte Linda ut med en unghäst som håller på att köras in så vi knatade runt lite ute i det underbara solskenet! Det är så underbart nu när solen äntligen börjar värma lite också! Våren är på väg känns det som!
Sen hjälptes vi åt att fixa i stallet med mockning, vatten påfyllning och påspackning. Sen åkte vi upp till Dala-Floda för att hämta spån. Väl tillbaka i stallet åkte Linda vidare till jobbet och jag började spåna upp boxarna. När jag var klar så var jag påväg att gå hemåt när jag kom på att min jacka var kvar i Lindas bil! Klantigt som vanligt!!
Så hon kom tillbaka och gav mig då lift över till affären så att jag kunde handla lite. Sen gick jag över till ridklubben för att lämna de varor som skulle dit. Där erbjöd sig Peter att skjutsa hem mig vilket jag tackade ja till :P
Så nu sitter jag hemma!

Ska som sagt laga lite lunch snart, städa och sen blanda ihop en liten fruktsallad som jag ska ta med mig till ridklubben senare. Kom ju såklart på när jag kom hem att jag har ett möte klockan 6 ikväll där så jag måste tillbaka senare ändå! Men vad gör man inte för lite motion;)

Nu tillbaka till köket för jag börjar bli riktigt hungrig!
Dagens lunch blir: Grönsallad, laxtärningar och keso! Mums!


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus