Veckan går alldeles för fort!

Nu är veckan slut och hur mycket har jag bloggat? INGENTING! Nu måste jag verkligen skärpa mig!

På torsdagen var jag till Borlänge och jobbade. Hade en sådan dag där man önskade att man hellre hade stannat i sängen! Den avslutades med att jag åkte i backen efter en av hästarna när det var dags för hagbyte mitt på dagen. Ska aldrig mer skämta om att hämta in vissa hästar kan jag säga!
Liftade sen med Linda och Karin hem från Borlänge. Uträttade ärenden på vägen innan det var dags att åka över med Jubon till ridklubben där det skulle hopptränas i form av studs. Han hoppade riktigt bra. 
Linda och jag hjälptes sen åt att göra klart stallet innan vi åkte iväg till Jerusalem för att äta. Det var välbehövligt kan jag säga!
Mia och jag gjorde sen sällskap upp till Floda för att släppa ut familjens hund. Känns konstigt när det bara är en som kommer och skäller nu när man kommer hem. Det är svårt att hålla tårarna tillbaka kan jag säga!

På fredagen var det också jobb i Borlänge. Blev en intensiv förmiddag men det rullar på bra nu när man jobbar så det känns bra :)
Åkte förbi vid Lindas stall på vägen hem för att lämna lite täcken som jag hade passat på att tvätta. Sen var det dags för ett litet sponsorsmöte och sen teorilektioner. Har en ny grupp som börjar nu så det var nya ansikten och namn att lära sig men det ska nog gå bra :P
Kvällen spenderades hemma, hjälpte Mia att färga hennes utväxt. Vi skulle ha lagt i röd färg på mig också men det blev för sent.

Igår åkte jag ganska tidigt till Lindas stall. Släppte ut hästarna innan Linda kom. Vi hjälptes åt att fixa stallet innan Jubons ägare kom för att sko sina hästar. Dagen fortsatte i sitt lugna lunk och hästarna som skulle skos blev skodda. Jag och Coddan tog oss en liten promenad under förmiddagen. Han verkade piggare och gick och smånöp mig i armen när han tyckte jag gick för sakta. Kan det vara så att Linda lärt honom hur man ska agera personlig tränare för mig? ;)
På eftermiddagen åkte jag iväg till ridklubben och att kika på lite dressyrträning och prata med Helene.
Åkte sen runt och uträttade lite ärenden innan jag hämtade upp Ida. Skulle släppa in hästarna på ridklubben och även ut och promenera med Coddan. Tanken var att ta in ridskolehästarna och sen promenera men det blev tvärtom. Vi tog med oss Coddan ut och promenerade genom byn. Ida har väldigt svårt att se skillnad på Coddan och Corazon och kan därför inte heller deras namn. Men igår kom hon på den perfekta lösningen. Hon ska numer kalla båda för Coddazon för då är det en blandning av bådas namn. Ibland kan man undra hur blond den damen är med sina ideer;) Coddan var i alla fall pigg och busade till och med lite på vägen hem. Jippie!
Sen åkte vi till ridklubben för att ta in ridskolehästarna som levde loppan. Har aldrig sett de leka som de gjorde nu. Men efter några bocksprång och svordomar så stod alla på rätt plats och var nattade.
Vi fick åka upp till Floda för att lämna bilen så att pappa skjutsade mig och Ida hem till mig sen. Här hemma blev det matlagning med Ida och Mia under tiden som finalen av gladiatorerna visades!
Blev ganska sen kväll men det var skönt att sova ;)

Idag har det varit en intensiv dag!
Gick iväg till Lindas stall för att släppa ut hästarna. Coddan hade ätit upp all mat i sina krubbor, vilket är jättebra! Släppte ut de andra och började sen fixa stallet. Linda jobbade så hon kom förbi för att ge Coddan hans medicin. När hon hade åkt fortsatte jag mina sysslor. Efter en stund skulle jag flytta över Coddan till en annan box för att jag skulle mocka. När jag var klar i hans box så skulle jag flytta tillbaka honom. Han låg då ned och jag försökte väcka honm utan resultat. Paniken började krypa och jag knuffade på honom och försökte verkligen få upp honom. Men ingenting hände. Ringde efter Linda och bad henne komma. Stod då med ett grimskraft i handen och försökte dra upp honom. När jag tog för allt jag var värd så lyckades jag få upp honom! Sen var det bara att gå ut och gå. Linda kom så hon lyssnade efter magljud på honom. Dessvärre fanns det inga så det var bara att börja gå medan hon ringde och rådfrågade veterinären. Efter en stund ropade hon in oss och så ställde vi in honom i en box för att bjuda honom mat. Och han åt! Då kunde jag börja andas igen!
Efter det hade vi i princip ständig uppsyn på honom under de närmaste timmarna. Men han började äta och verkade piggare.
På eftermiddagen selade vi på Corazon och Biffen för att ut och köra en sväng. Linda körde Biffen och jag Corazon. Biffen var ganska laddad och Corazon var även han lite på tårna. Men vi kunde till och med galoppera med dem bredvid varandra nu så de var duktiga!
När vi kom tillbaka sopade vi och sen skjutsade Linda över mig till ridklubben. Skulle upp till ett annat litet privatstall där jag ska vara hästvakt under de närmaste veckorna när ägarna åker till USA. Mycket hästar nu ;)

Nu på kvällen så har jag suttit och bråkat med några bilder på Biffen. Han är till salu och Linda hade tagit några jättefina bilder i vårsolen som jag skulle fixa till. Men det var krångligare än vad jag trott men efter MÅNGA svordomar och "gör om, gör rätt" så blev de bra!

Och NU ska jag stänga ned datorn och sen gå och sova. Imorgon blir det jobb i Borlänge under förmiddagen. Sen får vi se vad som händer resten av dagen ;)

Ska försöka bli bättre på att uppdatera dagligen. För annars blir det sådana här långa inlägg och det orkar inte jag;)

Nu, God natt!








KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus