Solen skiner!

Det känns underbart när man tittar ut genom fönstret och solen lyser. Nu har våren kommit tillbaka igen med full kraft! Nu måste det bara bli torrt i alla hagar efter allt regn! Varken vi eller hästarna tycker om leran!

Nu har jag äntligen ett fungerande internet igen så nu hoppas jag att jag ska bli bättre när det gäller bloggningen.
Nu var det ju några dagar sen jag skrev igen men de har väl varit ganska vanliga. Har vart i Lindas stall och fixat med hästar och stall. Vi har fortsatt att tömköra Domino. Senaste gången gick jag bara med vid sidan av men det är inga problem! Han sköter sig väldigt bra och är ju såå söt!
Just nu letar vi efter en rockard som passar för en shettis så vi kan sätta för honom för vagn. Så om någon vet någon som har en sådan vagn att låna ut så hör gärna av er:)
Sen har dagarna flutit på med lite körning, ridklubben och fotografering. Bilder på hästarna hittar ni på Lindas hemsida www.stallhogberget.se

Idag så åkte jag och släppte ut hästarna och fixade stallet medan Linda jobbade. Solen sken så det var skönt att vara ute. När allting nästan var klart kom Linda förbi så vi passade på att fota Coddan i det fina vädret.
När allting var klart i stallet åkte jag hem för att duscha och byta om, sen for jag till ridklubben för att göra klar tårtan inför barnkalaset som var inbokat för US. Efter några svordomar och så blev den riktigt lyckad tror jag. Ungarna verkade då gilla den och det var det viktiga!

Från eftermiddagen idag fram till imorgon eftermiddag så jobbar jag så nu ska jag försöka avrunda detta och göra lite nytta!

Imorgon kommer nytt inlägg hoppas jag ;)



KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus