Påsken är snart över för denna gång!

Tänkte passa på att blogga lite nu medan jag väntar på att maten ska bli klar i ugnen!
Måste verkligen försöka bli bättre på det här med bloggning känner jag. Även fast jag vart "ledig" i några dagar så har jag inte hunnit :P

I fredags väckte jag Emma tidigt. Vi åkte iväg till ridklubben där hon skulle ha jour. Och eftersom hon aldrig haft det tidigare så stannade jag kvar en stund och hjälpte till. Men när klockan började närma sig halv 9 satte jag mig i bilen och åkte vidare till Lindas stall. Linda jobbade så jag skulle ta ut hästarna och fixa stallet. Coddan verkade lite piggare men såklart så låg det snö på marken så våra planer om att gå ut och gå just då lades på is, skämt åsido!
Emma fick skjuts till Lindas stall när ridklubbens stall var klart. Så hon hjälpte mig med lite stallsysslor, man ska härdas ;)
När stallet var klart åkte vi vidare till nästa stall, vilket innebar Tottas hästar. Skönt att ha lite hjälp för allt gick så fort :P
Vi åkte sen iväg till Djurås en vända för att handla lite innan det blev matlagning hemma hos mig. Och eftersom Emma inte var särskilt intresserad av LCHF så fick jag även köpa ris till henne. Så hennes lunch blev ris och kyckling. Min blev kycklingsallad. Gott!
Sen gjorde vi oss klara och åkte sen för att lunchfodra lite hästar. Därefter for vi upp till Floda där min lillasyster Frida skulle firas. Grattis i efterskott lillasyster!
När firandet var klart åkte jag tillbaka till Mockfjärd för att promenera med Coddan en stund i kvällsolen. Snön var borta så vi kunde gå!=)
När jag var klar i stallet skickade Mia sms och frågade om jag ville följa med till Annelie. Efter en stunds fundering så sa jag ja. Så vi åkte dit lite senare, träffade lite människor och hade trevligt. Kom hem någongång mitt i natten :P Kan säga att det var SKÖNT att lägga sig.

Upp igår morse för att åka till stallet. Linda och jag hjälptes åt att släppa ut hästarna innan hon red ut på en skrittrunda med Edic och jag promenerade med Coddan. Det var mysigt att gå även om han är lite smådryg när han ska gå och småbita på en. Men det är tur att han är söt.
Efter det började vi göra klart i stallet innan vi skulle åka till Svedjan. Där skulle vi hämta en liten ponny som skulle gå som sällskap till Altanero. Han har varit hackkyckling bland de bruna så nu skulle han få en egen liten ponny att styra över:P Vi hämtade en JÄTTESÖT, svart shettishingst som var 2 år. När vi kom hem så släppte vi ihop hästarna så blev det lek. Men allt verkade gå bra och Altanero såg nöjd ut med sin lilla polare.
Åkte till stallet på kvällen för att promenera med Coddan. Han var mycket piggare så nu börjar man känna igen den gamla Coddan. Dock blev han rädd för en bil som kom körande som en idiot uppför backen vi gick i. Tur att Coddan är snäll säger jag bara!!
Var hemma i stugan med Mia som sällskap. Åt lite kyckling, broccoligratäng och svampsås till middag. Provade även att göra en chokladmousse till efterrätt som passade för LCHF. Riktigt god måste jag säga!
Mia skulle sen iväg till Anna så jag skjutsade iväg henne dit innan det var dags för mig att krypa till sängs!
Halv 3 kom ett sms från Mia som frågade om jag kunde hämta henne. Var snäll så jag åkte och hämtade henne. Tog inte många minuter att somna sen!;P

Idag har varit en intensiv och hektisk dag!
Började morgon med sedvanliga utsläpp av hästar. Linda, jag och Fiia skulle köra ut en sväng med några under förmiddagen. Fiia körde Corazon, Linda körde Biffen och jag körde Unico. Var mysigt att köra i solen, dessvärre så är de bruna grabbarna ganska ömfotade så det var synd om dem!
När Linda och jag var på väg tillbaka med våra hästar så ringde Lindas mobil. Ratata hade smitit ur hagen! Vi skyndade oss tillbaka till stallet där det blev kaos. Linda skyndade iväg för att hämta Altanero och den lilla rymlingen som snällt låtit sig fångas. Jag blev kvar för att sela av Unico och Biffen som var halvt hysteriska av den lilla svarta faran som kom in i stallet :P
Linda gick och fixade hagen medan jag hjälpte Fiia att sela av Corazon. Efter några om och men så lyckades vi återställa ordningen och hade släppt ut huliganen och Altanero igen. När jag stod och blandade mat så ropade Linda.
"Sofia! Ratata ska flytta hem igen!"
För utanför stallet stod den lilla huliganen igen! Så då lastade vi på honom och började rulla mot Svedjan igen. Det var tungt och det var svårt att hålla tårarna borta för oss båda tror jag. Han var ju såå söt!
Med oss hem fick vi en ny svart huligan. Men han var inte alls lika söt som Ratata!
När vi skulle släppa in Altanero och Domino i hagen så upptäckte vi att Domino var en aning mer hingstig av vad Ratata hade varit. Han gav ifrån sig ett vrål och sprang sen mot Altanero och sen drog de igång. Den lilla var enormt tuff och Altanero fick fullt att försöka sätta den lilla på plats. Vet inte vem som var mest biten innan den striden var klar:P 
Efter ett tag lugnade de ned sig så när Linda åkte förbi på vägen hem stod de och betade. Nu hoppas vi att den här stannar i hagen!

Efter att ha vart hemma en stund åkte jag och Mia runt och gjorde lite ärenden innan hon skulle rida Bonnie och jag promenera med Coddan. Linda kom till stallet så vi nattade hästarna och "peppar, peppar" stod Domino kvar i hagen. Håll tummarna för att han står kvar där!

Nu sitter jag och Mia hemma och ska äta lite mat. Eller Mia har redan ätit medan jag skriver. Men nu ska jag också försöka mig på att äta lite middag!;)
Blev ett långt inlägg jag vet! Men jag ska försöka bättra mig med bloggningen så att de inte blir så långa!

Nu, Dinnertime!!



KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus