Long time! Time for a new start!

Vet att det var ett tag sen jag bloggade nu igen.. Men jag har vart utan internet och med mobilen så blir inläggen väldigt underliga så det är inte så roligt att använda den. Men nu har jag internet för ett tag så jag tänkte passa på att slänga in ett inlägg!

Den senaste tiden har det varit väldigt mycket upp och ned med mig.. Men vardagen har fortsatt med att jag har jobbat i Borlänge och varit i Lindas stall.
Coddan är på bättringsvägen fortfarande! Han har haft någon febertopp men det verkar som att det går åt rätt håll just nu så vi håller alla tummar vi kan! Nu har det bildats en böld utan där så det vätskar ganska mycket men det kommer väl snart ut kan vi hoppas!

Domino, the little huligan står fortfarande kvar i hagen tillsammans med Altanero. Och jag kan inte annat än säga att jag gillar honom mer och mer!
Nu så kanske en av de bruna ska flytta hem så då är tanken att Altanero ska få gå ihop med den andra bruna. Tankarna gick då direkt till vad det skulle bli av Domino. Men eftersom både jag och Linda tycker om honom så ska han få gå tillsammans med stallets andra lilla huligan, Biffen! Det blir nog bra!;)

Gällande det som bloggen verkligen ska handla, att komma upp i sadeln så har det varit lite otydligt ett tag..
Mitt mående och jag skälv har inte varit på samma ställe under en tid nu.. Men jag vill inte må såhär mer utan jag måste försöka ta tag i allting. Vet inte riktigt hur jag ska skriva, det kommer för mycket tankar på en gång så att jag får inte ned det till något bra, det blir mest osammanhängande meningar... Måste försöka avrunda nu..

Kommer ett nytt inlägg om helgen strax..


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus