Djupa andetag

Kom nyss hem från att ha hämtat Mia hos Bonnie. Hon har varit ute och ridit.
Var i stallet med Linda i morse.. Vi hjälptes åt att fixa stallet innan det var dags för henne att åka till jobbet. Coddan fick idag gå ut i en liten hage igen. Han såg ganska nöjd ut med att kunna prata med Biffen vid grinden och få äta mat ute. :P

Åkte hem när allting var klart och umgicks en stund med Mia som sov här inatt igen. Försökte blogga men jag visste inte riktigt vad jag skulle skriva. Det vet jag egentligen inte nu heller men jag skriver då någonting.
Var iväg till Tottas hästar sen och fixade i ordning där uppe. Blev först lite rädd att Foxtrot hade smitit för jag såg honom inte men som tur var "gömde" han sig i ett hörn. Phu!
Vi åkte sen iväg till Pilos och Bonnie för Mia skulle som sagt rida och fixa i ordning där borta. Jag satt bredvid och hade båda hästarna som sällskap och som försökte klia mig för att jag skulle klia dem. Men tyvärr känner jag att min rygg inte riktigt orkade med deras kliande. Aj aj!

Det är typ vad jag har haft för mig hittills under dagen. Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer..
Eller snarare det finns mycket jag skulle kunna skriva men då blir det mest lösa meningar som egentligen inte har någon betydelse alls.. Måste försöka få ordning på mitt huvud nu känner jag..

Det finns för mycket tankar som arbetar och som jag inte vill börja om med.. Tankar som har tidigare lett in på fel sorters vägar och val.. Men det är bara att dra djupa andetag och försöka samla dem.. Försöka att tänka en gång till innan jag gör någonting dumdristigt..

Jag vet ju också att jag har människor runt omkring mig som jag kan vända mig till när det blir för mycket.
Det betyder ska ni veta! Även om jag inte alltid kanske visar det mot er.

Nä, nu ska jag inte klaga mer inför er. Ska låta Mia låna datorn en stund och jag ska sätta mig och börja laga lite kläder tror jag..



KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus