Träningsplaner inför imorgon!

Sitter just nu på jobbet och funderar och planerar.
Imorgon slutar jag jobba 10.30 och då ska jag nog åka och träffa Jolin en sväng. Efter det blir det att åka till Falun. Funderar på att bara åka hem till Daniel, hämta sakerna och sen åka och träna. Vet dock inte om jag ska simma eller gymma imorgon.. Funderar nästan på om man ska göra både och. Först köra 45 minuter på gymmet och sen gå ut och simma några längder efter det.. Då får ju verkligen hela kroppen jobbas igenom.
Tål att tänkas på!
Det känns väldigt konstigt idag att inte träna utan mest vara stilla. Men det absolut bästa av allt är... Jag har inte ont i mitt knä!! Glad, glad, glad!!
 
Annars idag? Har inte gjort så mycket. Var enormt trött i morse så sov en timme längre än planerat. Hade funderingar på att ta min promenad i morse när det inte var väldigt varmt. Men kroppen ville sova!
Sen upp och göra sig i ordning för att åka till jobbet.
Har sedan jobbat sen halv 11. Men nu när min brukare lade sig så sitter jag vid datorn en stund.
På tal om dator så skriver jag inte från den "vanliga" datorn. Utan från....
 
Denna skönhet! Min gamla dator börjar sjunga på sista versen och går enormt segt vid vissa tillfällen så nu fick det bli en ny!
Med denna så kan jag enklare göra filmklipp osv. Jag har ju ordnat en del filmer till Lindas hemsida på hästarna så nu kommer det förhoppningsvis gå lättare att ordna med dem!
Men än så länge jobbar jag på att lära mig den. Det är windows 8 i den och det har jag ALDRIG använt tidigare så det är spännande!
 
Så har min dag sett ut. Hur har er varit?
Nu ska jag kika klart på "Yes Man" och sen blir det nog sängen!
 
Sov gott allihop!


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-PTrackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus