Seg onsdag!

God kväll!

Sitter just nu och kikar lite på farmen. Hjärtat är på träning så jag slöar lite.
Efter farmen så tänkte jag att jag skulle kika på lite film!
 
Och sen Daniel gjorde om min dator så har jag inte kommit mig för att ordna några filmer till min dator men nu när snart en långhelg på ena jobbet kommer så har jag kommit på att det kan vara bra att ha filmer :P

En sida som vi har använt för att kolla på film är Viaplay!
Det är sida som säkert många känner igen eftersom det är mycket reklam för den och jag kan verkligen REKOMMENDERA att skaffa konto där!
Du kan se filmer, serier, gamla filmer. Ja, vad du vill utan att behöva köpa filmen, hyra den eller ladda ned den. Bara du har internet så kan du se på film :)
Kort sagt: Favoritfilmer vart jag än är! 
En av mina absoluta favoritfilmer just nu är War Horse och den finns ju självklart på viaplay. Så vart tror ni att jag tittade på den första gången? haha!
För er som inte vet det så handlar den om unge Albert som stiftar bekantskap med den unge men väldigt specielle hingsten Joe. Han ger hästen sin fulla omtanke, kärlek och förtroende. Men kriget står för dörren och för att få ihop pengar till gården väljer Alberts far att sälja Joe som krigshäst. Alberts sista ord till sin älskade häst är att de kommer vara tillsammans igen!
Man får sedan följa Joes väg genom krigets hårda sidor. Men kommer Joe någonsin hitta sin älskade vän igen? Eller kommer han försvinna i det hårda kriget utan honom?
 
Väldigt bra film! Klart sevärd! Varning för känsliga hästmänniskor, jag kunde inte hålla tårarna borta!
 


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-PTrackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus