Funderingar

Sitter bredvid mitt hjärta som spelar tv-spel och klickar runt på olika sidor. 

Funderar på vad det är jag vill göra resten av mitt liv, vad jag vill jobba med, vart jag vill bo. Den svåraste frågan vad jag vill göra.
 
Jag har länge funderat på om jag ska läsa vidare till något. Just nu har jag hästskötarutbildning i botten och så läser jag ju till undersköterska på komvux. Men jag vill kanske inte alls jobba med detta hela mitt liv.

Jag har länge funderat på om jag ska läsa till socionom eller till lärare för låg och mellanstadiet, inom vilket ämne vet jag inte. 
 
högskola, detta är en sida som heter Alla Studier. När jag skulle söka till gymnasiet använde jag mig av denna sida men också nu när jag funderar på högskoleutbildningar. På denna sida kan man läsa om vilka olika utbildningar som finns men också om hur man kan förbereda sig på bästa sätt inför högskoleprov, ansökning osv. 
För mig som funderar på att läsa till socionom så finns den utbildningen är i Falun där min kära pojkvän bor. Och då genom den här sidan kan jag läsa mig till vilka behörighetskrav som finns innan jag kan söka och vad utbildningen kommer att innebära för mig.
Jag tycker att är man det minsta lilla tveksam på vad man vill göra, klicka er in på Alla Studier, sök på speciell ort, yrke eller någon kurs du är sugen på att gå. Allting finns där och du hittar det lätt och smidigt!
 
Jag hoppas att jag själv kommer på snart vad jag vill bli :P Det börjar dra ut lite på tiden tycker jag ;)


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-PTrackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus