Baconinlindad kycklingfilé fylld med fetaost
Nu kommer lite recept från helgen då :)
Baconinlindad kycklingfilé fylld med fetaost
För 4 personer
4 stycken kycklingfiléer
150 g fetaost (jag använde ICAs som är inlagd i olja med röd paprika)
1 paket bacon
Gör såhär:
1.Tina kycklingfiléerna om du använder frysta.
2.Ställ in ugnen på 200 grader
3.Skär ett snitt i kycklingfiléerna så att det blir en ficka
4.Fyll dessa med fetaosten
5. Linda baconskivor runt kycklingen för att stänga fickan
6. Värm lite olja i en stekpanna.
7. Stek filéerna i några minuter på vardera sida
8. Lägg filéerna i en ungssäker form och ställ in i ugnen i cirka 20 minuter
(Kan vara längre eller kortare tid beroende på storleken på filéerna)
(Kan vara längre eller kortare tid beroende på storleken på filéerna)
9. Servera kycklingen med till exempel broccoligratäng eller annat tillbehör
Smaklig måltid!
KOMMENTARER
Trackback