BLÅ HIMMEL!! :D

Äntligen är de regntunga molnen borta!! :D
Hoppas de håller i sig nu!

Idag har varit en intensiv dag. Började morgonen i stallet med fodring och utsläpp innan Linda kom. Vi åkte sen över till ridklubben för att mocka hos hästarna och sen ha lite löshoppning i ridhuset innan vi skulle köra hem dem.
När vi kom dit släppte vi in Corazon i ridhuset för att mocka i hans box. Efter några minuter hörde jag en spark i väggen och bestämde mig för att kolla in. Corazon står i ett hörn och nosar och jag är påväg att stänga dörren. När jag upptäcker spegeln! Den saknade en stor bit och skärvorna låg på marken. Jag ropade på Linda och skyndade mig in för att börja plocka medan hon tog ut Corazon. Hur det gick till? Ingen aning!
Efter lite pyssel fick vi upp alla skärvor och kunde köra hem Corazon som hade blivit lite uppe i varv. Vi kom tillbaka och byggde upp löshoppningsbanan. Coddan var förste man ut för hoppning.
Han är så söt när han busar i ridhuset och han hoppade bra efter några uppvärmningsvarv.
Näste man blev Dijon som aldrig hoppat tidigare men han var såå duktig! Blev 2 små hinder som han tittade på en gång och sen hoppade utan problem. Duktig häst!
 
Coddan fick bli nästa häst att åka hem så att vi kunde hämta Jubon som också fick hoppa. Han skötte sig galant och fick avsluta med lite studshoppning.
Linda körde hem honom och jag fortsatte med mockningen. När hon kom tillbaka var näste man Dijon som gått in såå snällt i transporten de senaste gångerna. Tills idag...
Tålamodet var inte stort hos någon av oss men han gick in till sist. På höger sida istället för vänster men men.. Man kan inte få allt!

Med 3 hästar hemma och i rätt hagar åkte vi tillbaka för att hämta siste man, Biffolino!
Vi skyndade oss att göra klart i stallet innan vi lastade in Biffen (Som gick rakt på!) och åkte hem..
Väl hemma släppte vi ut Biffen och började sen fixa stallet.

Jag städade ur transporten innan jag skickade hem Linda med Grodan för att de skulle få vila. Jag fixade klart de sista i stallet innan jag tog cykeln hem!

Har varit ute på gården med Melwin under tidigare kvällen innan jag gjorde middag, diskade och hamnade här ;)
Nu ska jag dricka lite te innan jag ska krypa ned under täcket!

Måste bara säga Grattis igen till min lillebror som fyller 19 idag!  Se tidigare inlägg ;)


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus