Dags för sängen!

Kom nyss hem från ridklubben. Var med och filmade lite när Mia red lektion. Kändes som att jag skulle somna stående när jag höll i kameran. Gud, vad jag längtar tills jag också kan rida igen!!
Jag har alltid varit en dressyrryttare. Hoppning har jag varit rädd för efter att ha åkt av ett antal gånger och slagit mig ganska ordenligt flera gånger.
Men nu när jag inte ridit på länge och framförallt inte har hoppat på VÄLDIGT länge så börjar jag till och med sakna det!

Många kommer fram till mig och säger att det verkligen syns att jag tappar vikt, det är jätteroligt att höra! Jag blir jätteglad när ni säger det även om jag inte verkar glad. Men anledningen till att jag kanske inte verkar glad är för att jag ser det inte själv!
Visst, jag märker det på kläder och på att jag orkar mer! Men jag ser det inte när jag tittar i spegeln och det känns inte bra. Det är väl säkert bara jag som lurar mig själv men ändå så känns det så konstigt..
Men som sagt, jag märker det på kläderna. Jag har kunnat få ihop jackor och byxor som jag bara skulle kunnat drömma om tidigare men nu är det äntligen verklighet. Det känns underbart och jag kan knappt vänta tills jag får åka och shoppa kläder på normala avdelningar och framförallt FÅR KÖPA RIDKLÄDER!! Men den dagen kommer!

Nu är det dags för mig att sova! Har varit uppe alldeles för länge enligt min sovklocka nu ;)



KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus