Efter regn kommer solsken!

Under de senaste dagarna har det verkligen varit så!
Igår gick jag bort till stallet för att släppa ut hästarna då Linda jobbade. Solen letade sig fram mellan molnen när jag gick så med en förhoppning om samma strålande väder som dagen innan så släppte jag ut hästarna utan täcke. Men fram på förmiddagen började gråa, tunga moln komma och min förhoppning sjönk!

Linda var förbi och vi hjälptes åt att fylla vatten i Corazons badkar. Mannen ifråga hade lite överskottsenergi så när hon körde med fyrhjulingen så jagade han den. Det var en rolig syn!
Linda sa att om jag ville så kunde jag köra Corazon en sväng när jag var klar, han behövde bli av med lite energi. Och självklart sa jag ja! Selade på och körde sen ut efter västerforsvägen. Han travade på fint bortåt. Och med risk för att få en liten flygning galopperade vi och han gjorde ingenting! Hela turen skötte han sig hur bra som helst! Och jag tror han var ganska trött när vi kom hem. Duktig häst!

På eftermiddagen kom Mia förbi så jag hjälpte henne välja kläder och fixa smink inför kvällen. Planen var att hon skulle på parken i Floda och jag skulle agera chaufför. Med inställningen att jag inte skulle in på parken så kändes inte mina planer för outfit särskilt avancerade förrän jag fick ett halvt skrik i örat av någon som tyckte att jag skulle gå in! Ni kan aldrig gissa vem ;)

Så det blev klädval, sminkning och hårfix även för mig. Inga bilder finns på denna spektakel!

Jolin kom en stund innan vi skulle åka så jag hjälpte även henne med sminkning och sen skjutsade vi iväg Mia på förfest. Jolin och jag åkte hem till Ida och Lina för att Jolin skulle låna deras plattåg och fixa håret.

Åkte tillbaka och hämtade festfolket och körde mot Floda där det var stopp vid ännu en förfest. Och eftersom Jolin bor granne med den festen så passade vi på att smita hem till dem för att gå på toa.
När vi kommer in så sitter hennes föräldrar i soffan. Jag hälsar på dem som vanligt och hennes mamma tittar upp och säger: "Hej, Åsa heter jag."
Jag stirrar på Åsa och går fram och frågar lite försiktigt "Åsa, känner du inte igen mig?"
Och hon skriker nästan rakt ut "Men Sofia, jag känner inte igen dig för du är så liten!!"
Vi skrattade ganska länge åt den kommentaren och det är ju alltid roligt att höra att det blir någon skillnad :P

Väl på parken så gick jag in som jag blev tillsagd och kvällen flöt på. Vart ganska kallt på slutet så jag var GLAD när jag kom hem och kunde krypa ned i min varma sköna säng!

Idag har det vart en lugn dag. Började jobba vid halv 11 och jobbar till samma tid imorgon! Så det har blivit lite utevistelse med en bok och solen som sällskap. Gissa hur jag ser ut nu på ryggen? Jajamen, röd som en tomat! Räcker med att jag är ute bara en kort stund så ser jag ut så, hopplöst!

Jaja, nu tillbaka till vardagen!
Btw, om någon vet hur man gör en snygg design till bloggen så hör gärna av er! Jag skulle vilja ändra lite men det blir inte riktigt som jag vill så jag behöver hjälp!:P


See you!


KOMMENTARER
marina

Hej Sofia.

Jag undrar bara, när du började med LCHF, gick du upp i vikt eller har det gått neråt hela tiden?

Känner en som har gått upp istället.

Tycker du att det är lätt eller svårt?

Kram

2012-05-01 17:30:38
URL: http://marinamargaretha.bloggplatsen.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus