Jag vill stänga av..

Jag skulle egentligen skriva detta i det förra inlägget men det kändes som att det skulle bli så långt. Som ni kunde läsa så har det hänt mycket det senaste dagarna men allting har ändå känts såå bra! Jag har mått bra och ett litet leende har hela tiden funnits på läpparna..
Fram tills nu..

Nu på kvällen så känns det som att någon skulle ha slagit mig med en klubba i ansiktet eller något. Jag tappade totalt lusten till allting igen.
Anledningen till detta är för att det känns som att de människor som står mig närmast inte gör det mer. Jag vet, detta låter egoistiskt men det är min blogg där jag ska kunna skriva ur mig vad jag känner. 
Men just nu känns det som att jag förlorat de närmaste. Jag är mest i vägen så fort jag öppnar munnen eller bara visar mig. Det gör ont att det ska vara så och jag vill verkligen inte att det ska vara så.
Men just nu verkar det vara den verkligheten som är.

Tyvärr så hamnar mitt humör inte på topp direkt utan det är snarare så långt ned jag kan vara. Jag orkar inte tänka eller göra någonting utan det känns som att jag mest sitter och stirrar just nu. Tankarna snurrar runt i huvudet och det enda som hörs är i princip ideer på hur jag ska få det att sluta snurra. Men tyvärr så är det inga bra ideer utan det är sådana som har lett mig in på fel vägar tidigare.. Vägar som är svåra att ta sig upp från och som får allting att kännas mörkt och konstigt..

Men jag försöker just nu andas och bara ta ett andetag i taget. Jag ska försöka ta mig upp ur det här och inte gräva ned mig alltför mycket. Jag önskar bara att jag kunde stänga av alla känslor för en stund och bara få ha lugn och ro.

Men det ska gå. Jag vill inte ge upp nu.. Jag måste verkligen försöka kämpa...



KOMMENTARER
Pernilla

Jag förstår precis hur du känner Sofia, men ge inte upp! Du har klarat dig såhär långt. Försök ta en ordentlig natts sömn och tänk på hur pass stark du är som kämpat så här lång och var stolt över det. :) Det är tufft, men jag vet att du inte är den som ger upp i första taget! Kämpa på, du är superduktig! Kram

2012-03-07 21:35:21
URL: http://Helldreamer.wordpress.com
Ida

Sofia, inte visste jag att du hade en blogg!

Sitter och läser inlägg på inlägg, jätteinspirerande!

Saknar dig så mycket ska du veta <3

Du är en väldigt väldigt stark tjej och jag vet att du klarar det här galant, what doesn't kill you makes you stronger! Ge allt den tiden det tar, det gäller att se alla framsteg, även de små!

Kämpa på och ring gärna mig någon dag, fbmailar numret!

Stor kram på dig <3

2012-03-07 21:39:19
URL: http://idacorneliaroos.tumblr.com/
Emelie

Du ska komma ihåg att riktiga vänner är dom som är vid din sida i lycka och sorg. Om folk inte kan vara glada över den resa du just nu befinner dig i så vänd dem bara ryggen. Avundsjuka kan göra en så illa :( Du är super!!! Och jag är glad och stolt över att du har påbörjat din resa iaf! Kramen

2012-03-08 19:38:51
Karin

Bra att tänka på är att en del människor tycker inte om förändring, de vill att allt ska vara som det alltid varit. Det du gör just nu är en jätteförändring, alldeles av dig själv! Du har bestämt dig, tagit kontrollen, valt hur du vill leva, hur din framtid ska se ut. Människor som står dig nära ser det du gör, att du ändrar dig. En reaktion på det är att istället för att heja på dig och glädjas med dig, ser dom att du kan och de vet att dom åxå kan MEN inte orkar ändra sig, så då gör dom allt för att få tillbaka den Sofia dom känner igen. Låt inte deras ovilja till förändring och framgång förstöra ditt liv! Sträck på dig! Ge dig en klapp på axeln! Du är en grym, fantastisk människa som är VÄRD den framgång du har nått och kommer att nå!! Kram på dig Bästa Sofia!! Du kommer att lyckas! <3 /Karin

2012-03-08 21:38:29
URL: http://skwadra.com


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus