Vargar?

När jag kom bort till stallet fodrade jag innan Linda och lilla Vilda kom. Domino och Altanero fick komma in från hagen och Domino skulle ut på tur. Linda och Vilda körde iväg så jag stannade kvar och fortsatte fixa i stallet..

Näste på tur var de grå. Jag körde Corazon och Linda Coddan. När vi kommer en bit på västerforsvägen så ser vi en bit stå parkerad och personerna står upp genom dörrarna.
Linda frågade om det var något fel på bilen för dem.. "Nej, vi lyssnar på vargyl"
Tydligen så har det kommit in nya vargar som har slagit sig ihop med de som fanns sedan tidigare runt Mockfjärd. Så nu ska man vara lite på sin vakt när man ger sig ut i skogen. För er som har hundar så kanske ni ska hålla dem kopplade..

Nu på eftermiddagen har jag vart hemma.. Jag kom nyss ut ur duschen och ska klä på mig lite. Planen är att åka upp till mamma och pappa en sväng nu på eftermiddagen. Till kvällen så ska jag ta in och fodra hästarna, Linda firar midsommar i Tansen.. Få se om jag ska passa på att ta ett dopp i dammen också, beror på värmen ;)

Hoppas kunna visa lite bilder sen!


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus