Solen lyser = Hagbygge!

Hade lite svårt att sova igår efter den underbara upptäckten att jag kunde ha mina ridbyxor igen!

Drog på mig dem i morse för att kolla så det inte var en dröm men det var de inte! :D Hade kvar dem under arbetsbyxorna när jag drog till stallet för att kunna visa Linda. Hon blev självklart glad för mig och sa också:

" Nu måste det väl vara värt det! Nu är du väl glad att du tog tag i det igen!" Hade ju en period då allting var jobbigt så det var svårt att hålla igång med ätandet..
Men det är självklart värt det nu! Målet kommer närmare och närmare!

Vaknade tidigt i morse som sagt och cyklade iväg till stallet. Linda och jag släppte ut hästarna och började fixa stallet. Linda skulle sen ut och köra Domino och Coddan varsin tur och började med Domino. Hon har nu fått erbjudande om att köpa Domino så vi stod och försökte komma på olika sätt att få ihop pengar till honom :P Någon som vill skänka en slant till Domino-fonden? ;) Haha!

Efter att hon kört Domino tog hon ut Coddan på sin andra tur sedan skadan. Käken har nu läkt så vi fick klartecken av sätta igång honom :D Så nu ska Linda köra några dagar och få ur honom lite energi så att jag kan köra när hon är på BB och sen ska vara hemma och vila om jag så måste låsa in henne :P

Efter körningen packade vi in hagmaterial i bilen och åkte upp till Lindbyn. Vädret var så fint så vi skulle bygga nya hagar åt Dijon och Biffen som ätit upp sitt bete. Och vi hade med oss en extra liten hjälpreda i form av Lindas lilla granne Vilja. Hon var så söt! :)
Så vi byggde två små hagar som vi ledde Dijon och Biffen till medan vi rev de gamla hagarna och byggde nya. När en hage var byggd så blev Linda trött så hon satt i vagnen till fyrhjulingen som hennes pappa körde och så fick jag hamra ned stolp och sen sätta tråd. Men det är bra med motion ;)

Efter att hagarna var klara och hästarna utsläppta åkte vi tillbaka till Linda för att lämna Vilja och sen åka och äta. Fick sen skjuts av Linda hem för jag orkade verkligen INTE cykla nu :P

Så nu sitter jag hemma och ska nog lägga mig och vila en timme så får vi se vad som händer sen :P Jag är lite lätt sliten känner jag ;)



KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus