God morgon!

Även om timmen är väldigt tidig så är det trots allt morgon!
Dagen igår blev inte riktigt som jag hade tänkt!
 
Tanken var ju att så fort jag vaknade så skulle vi åka och gymma. Men efter att ha vaknat SUPER trött så kändes det som att det fick bli en vilodag!
Det är det tuffaste med att jobba natt. Om man sedan sover under dagen så blir man lätt väldigt trött när man väl vaknar för oftast så sover man inte nog många timmar under dagen.
Däremot nu när klockan snart är 4 på morgonen är jag hur pigg som helst! Blir kul att se om jag kan sova när natten kommer och jag ska vara på mitt jobb där jag har sovande jour.. Hmm...
 
Just nu sitter jag i alla fall och surfar runt, ser lite halvt på film och funderar. Kollar inredning, tycker att det ska vara imorgon vi åker till IKEA.. Eller ännu hellre, imorgon jag åker till Ullared..
 
Nu är det bara 9 dagar kvar tills jag och Daniel flyttar in i lägenheten! Längtar jag? Ja!!
Det mest jobbiga är att det är så länge sen vi var där och tittade så jag kommer inte ihåg hur det ser ut.. Dumma var vi också som inte tog kort där inne. Men det är väl som när man var barn och man väntade på julklapparna på julafton!
Men snart så!
Vi åker upp till mamma och pappa ett par dagar innan och packar alla mina saker på deras släpvagn. Dagen innan inflytt så åker vi till IKEA för att handla det sista. När vi kommer hem därifrån ska vi packa ut alla Daniels saker i bussen så att allting är klart.
Så att vi den 1 augusti bara kan åka till fastighetsägaren, hämta nyckeln och sen åka till VÅR lägenhet! <3
Känns inte som att det kan bli bättre än så! <3
Om några timmar slutar jag mitt nattpass. Då åker jag hem till hjärtat och tar det lugnt en timme innan jag ska sätta mig i bilen och rulla mot Mockfjärd för ett dygns jobb! Pengar är aldrig fel! ;)

Nä, nu ska jag försöka göra lite nytta här på jobbet!


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-PTrackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus