Domino, den nya körhästen! ;)

Igår blev det en kortdag i stallet.
Linda åkte iväg till veterinären med en av sina katter så jag fixade i stallet. Nu är det vara Edic och Domino som sover inne så det är väldigt lättskött med mockningen :P
När stallet var klart så åkte jag till Djurås med pappa en vända innan jag tog cykeln över till ridklubben. Blev kvar där under eftermiddagen/kvällen.

Linda jobbade i morse så jag gick iväg till stallet för att släppa ut hästarna och göra klart i stallet. När Linda kom så tog vi av hjulen från den vagn som jag brukar köra i och satte dem på den lilla rockarden. Idag var det dags för Domino att prova vagnen. Trots att vi hämtat en "liten" rockard så var den lite stor åt honom.
Sen gick vi ut, Linda i vagnen och jag ledde. Tror ni Domino var galen? Inte ett dugg!
Han skötte sig utmärkt och gjorde ingenting! Söthäst!




Domino & Linda efter turen

När Domino var ute i hagen igen så åkte vi iväg och fixade hagen hos Coddan och Corazon. Corazon skulle få lite mer hage att gå i och även kunna se Coddan.
Linda passade på att ta med sig kameran för att försöka fota Coddan. Och jag tror det lyckades med några bilder i alla fall. De kan ni kolla på hennes hemsida http://www.stallhogberget.se

Med hagen fixad så åkte vi bort till Linda för att fixa en sko på Bonnie. Efter det skulle Carina rida Jubon. Jag åkte med Linda till ridklubben sen tog jag cykeln hem därifrån.

De ringde och frågade om jag kunde jobba från 15 till imorgon och självklart tackade jag ja. Så jag fick som sagt cykla hem, duscha och byta kläder innan jag fick cykla till jobbet. Blev mycket motion på kort tid ;)

Jag jobbar som sagt nu och slutar imorgon förmiddag. Då ska jag cykla över till stallet för då är det dags för Domino att köras igen. Busponnyn! :)



KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus