Kvällspromenad!

Idag jobbade jag som sagt under förmiddagen. Direkt efter jobbet åkte jag hem, bytte om kläder och åkte sen vidare till stallet.
Linda och Malin var på ridklubben med Jubon så jag började fixa stallet under tiden. När de kom tillbaka hjälptes vi åt att göra klart stallet. Det gick så smidigt i det fina vädret!:)

När allting var klart åkte jag till Djurås för att uträtta lite ärenden innan jag fick köra hem bilen till Floda igen.. Hade den bara till låns till idag. Mamma gav mig sen skjuts tillbaka till ridklubben där jag underhölls av min kusin Emma som skulle rida. Trevligt!

När klockan var strax innan 7 så ringde min mobil. Det var en tjej som heter Anna som har två tjejer som rider på ridklubben. Anna och jag läste även omvårdnad på komvux tillsammans. Nu ringde hon och sa att hon ville ha promenadsällskap och ville höra om jag var intresserad. Självklart svarade jag ja så hon hämtade upp mig vid ridklubben och skjutsade mig hem så jag kunde byta lite kläder. Sen gav vi oss ut på promenad. Vi tog den slingan som jag tog förut Lindbyn genom skogen till Färmsnäs, upp bakom Högsveden, till Högberget, ned mot älven och sen tillbaka till Lindbyn.

När vi passerade Lindas stall så passade vi på att hälsa på alla hästarna. Linda kom då och skulle ta in hästarna så jag hjälpte henne när vi ändå var där.
När alla hästar var nattade så knatade jag och Anna vidare hemåt.
Kom hem strax efter 9 så det blev en två timmars tur. Men det var skönt och roligt att komma ut med sällskap!
Tusen tack Anna! Det får vi göra om snart!:) <3

Nu sitter jag uppkrupen i soffan och ska snart hoppa in i duschen och sen i säng. Imorgon blir det uppstigning tidigt för läkarbesök! Sen blir det stallet efter det :)


KOMMENTARER
marina

Hej Sofia. Vad peppad jag blir när jag läser din blogg. Hur mycket har du gått ner?. Hur långt har du kvar till de 95 kilona?

Kram :-d

2012-05-04 11:49:30
URL: http://marinamargaretha.bloggplatsen.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus